Olivia Culpo, fost Miss Univers: trucuri de demachiere şi secrete de beauty

Olivia Culpo, cunoscută şi ca fost Miss Univers, şi-a dezvăluit trucurile de demachiere şi secretele de beauty.
  • Publicat:
Olivia Culpo, fost Miss Univers: trucuri de demachiere şi secrete de beauty
FOTO: Hepta / Olivia Culpo- rutina de demachiere

Olivia Culpo este una dintre cele mai cunoscute modele şi actriţe, iar asta mulţumită colaborărilor cu branduri exclusiviste, dar şi a muncii pe care o depune în cariera sa. Călătoreşte mult, tenul ei este suspus multor produse de make-up în urma pictorialelor pe care le are şi, cu toate astea, continuă să aibă un aspect impecabil şi mereu proaspăt.

În seria Go To Bed With Me realizată de Harper’s BAZAAR, fosta Miss Univers vorbeşte despre trucurile la care apelează atunci când vine vorba de îngrijirea pielii şi procesul de demachiere, dar mai ales cum reuşeşte să aibă în permanenţă un ten luminos, hidratat şi gata pentru apariţiile le covorul roşu.

Rutina de seară a Oliviei Culpo începe cu demachierea tenului, iar pentru acest pas foloseşte şerveţelele umede de la Neutrogena care, pe lângă faptul că ajută la curăţarea în profunzime a tenului, hidratează excelent pielea, fără să o expună agresiunilor procesului de demachiere. Pentru îndepărtarea machiajului din zona ochilor, pe şerveţelele demachiante adaugă puţin ulei de cocos, reuşind să elimine în profunzime orice urmă de eyeliner sau mascara. În plus, să nu uităm că zona ochilor este extrem de sensibilă, iar procesul devine astfel unul delicat şi hidratant.

Următorul pas este exfolierea care, din fericire, cu ajutorul produsului potrivit tenului nostru, poate fi realizată în fiecare seară. În cazul Oliviei Culpo, modelul foloseşte Dr. Barbara Sturm Enzyme Cleanser, produsul fiind sub formă de pudră. Adaugă o cantitate mică în palme, câteva picături de apă pentru a se forma o pasta, freacă bine palmele, iar apoi aplică pe ten cu mişcări circulare încercând să cureţe în profunzime fiecare zonă a feţei. Motivul pentru care foloseşte acest tip de produs ţine de faptul că obişnuia să se confrunte cu acneea, iar recomandarea a fost făcută chiar de un specialist, care a observant că Olivia folosea produse pentru exfolierea zilnică, dar în exces.

Dacă aveaţi impresia că procesul de curăţare nu necesită timp, iată că nu este nevoie doar de două produse pentru curăţarea în profunzime a tenului. Pasul următor din rutina de demachiere a Oliviei este acela de a folosi Sanitas Brightening Peel Pads, nişte dischete exfoliante care să elimine impurităţile, celulele moarte şi confer luminozitate pielii, ideale în special în timpul călătoriilor.

După curăţare urmează hidratare. Intensă chiar. Pentru acest pas, modelul aplică masca Skin Design London Designer Balm pe care o lasă să acţioneze 15 minute, urmată de uleiul superhidratant La Mer Renewal Oil, pe care îl foloseşte în special când tenul este deshidratat şi nu cooperează atunci când are parte de multe zboruri  şi din lipsa somnului. Ca produsele să intre foarte bine în piele, Olivia foloseşte Nurse Jamie Amethyst Massaging Beauty Tool, un instrument perfect pentru masarea feţei.

”De cele mai multe ori fac asta când mă uit la televizor. Aplic masca, uleiul, mă uit la serialele favorite şi masez pentru a ajuta produsele să pătrundă adânc în piele”, povesteşte Olivia.

Cum zona ochilor este extrem de importantă, mai ales că începând cu vârsta de 20 de ani încep să apară primele semne ale procesului de îmbătrânire, Olivia foloseşte crema Dr. Barbara Sturm Eye Cream, urmată de spray-ul Eminence Age Corrective Hydrating Mist care ajută la hidratarea profundă.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”
Recomandări: