Lili Sandu dezvăluie secretul pielii impecabile

În toamna aceasta pune-ţi în valoare toate faţetele feminităţii. Încearcă un look natural, unul retro sau un machiaj exotic, aşa cum a făcut Lili Sandu, vedeta care ne-a mărturisit secretele tenului ei luminos. Nu uita că tot sportul, nutriţia echilibrată şi hidratarea joacă cel mai important rol în sănătatea pielii tale.
  • Publicat:
Lili Sandu dezvăluie secretul pielii impecabile

În toamna aceasta pune-ţi în valoare toate faţetele feminităţii.

Încearcă un look natural, unul retro sau un machiaj exotic, aşa cum a făcut Lili Sandu, vedeta care ne-a mărturisit secretele tenului ei luminos.

Nu uita că tot sportul, nutriţia echilibrată şi hidratarea joacă cel mai important rol în sănătatea pielii tale.

Întâlnirea cu Lili Sandu (care a venit în ţară într-o scurtă vacanţă) mi-a întărit ideea că un ten superb se menţine cu o filozofie de viaţă foarte bine pusă la punct.

“În America am învăţat să mă bucur de ce am şi să zâmbesc în fiecare zi, să fiu recunoscătoare pentru tot ce am realizat şi, cel mai important. să trăiesc ACUM, în prezent!”, mi-a mărturisit actriţa stabilită peste Ocean, în timpul şedinţei foto.

Cum s-a schimbat de când a plecat? A adoptat un stil de viaţă sănătos cu o nutriţie echilibrată din care a exclus total produsele animale, zahărul şi glutenul, face zilnic jogging şi Pilates, gândeşte pozitiv, meditează şi are grijă de tenul ei.

“Evit să stau la soare fără o cremă cu SPF de peste 30, demachierea este sfântă şi folosesc produse fără parabeni”, a spus Lili care crede că hidratarea, ce şi cât mâncăm, plus starea psihică sunt indispensabile pentru o piele frumoasă şi luminoasă.


Nu ţin nici un fel de dietă pentru slăbit, nici nu le recomand de altfel, cheia slăbitului este SPORTUL! Sunt de părere că trebuie să mâncăm atunci când ne este foame şi porţii normale, legumele şi fructele să nu lipsescă iar micul dejun clasic cu o mare omletă cu bacon şi clătite cu cremă de ciocolată l-aş înlocui cu un shake cu spanac, banană , măr sau pară, pătrunjel, suc de lămâie şi ghimbir.

De 2 ori pe an fac un detox diet care constă în câte 10 zile de sucuri verzi şi shake-uri cu spirulină şi clohrella asta îmi da un reset al organismului şi se elimină cam tot ce înseamnă toxine şi metale grele.  Am o dietă bazată pe produse fără gluten, iar quinoa este un produs de bază în dieta mea.

Deşi nu se prea machiază decât dacă merge la castinguri – şi atunci aplică doar un blush glossy şi mascara – lui Lili i-au plăcut look-urile propuse de noi.

Dintre toate, în machiajul natural s-a regăsit complet.

Foto: Alex Gâlmeanu
Machiaj: Carmen Dincă, make-up artist Avon
Hair: Cristina  Gheară, C.N. by Camelia Negrea

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: