Emily Ratajkowski şi rutina de beauty în izolare: mucina de melc, nelipsită

Emily Ratajkowski a dezvăluit care sunt produsele de beauty pe care le foloseşte în perioada izolării.

Emily Ratajkowski se confruntă în această perioadă a izolării cu una dintre cele mai comune aspecte: problemele de piele. Modelul în vârstă de 28 de ani susţine că tenul ei ”a luat-o razna încă de la început de carantină”. În urma unor filmări pe Instagram Stories, vedeta le-a dezvăluit fanilor produsele de skincare pe care le foloseşte în această perioadă şi care este ingredientul neobişnuit din rutina ei zilnică.

Multe dintre femei sunt interesate de rutina de îngrijire a vedetelor, motiv pentru care aşteaptă cu nerăbdare ca acestea să dezvăluie câteva dintre secretele lor, cum reuşesc să arate impecabil pe covorul roşu şi în viaţa de zi cu zi, dar şi cum arată ”arsenalul” lor de produse.

Cele mai comune alegeri sunt cleanserele şi tonerul, iar în acest sens, Emily Ratajkowski întotdeauna alege produse de îngrijire care conţin extract de mucină de melc. Mucina este o substanţă transparentă, semifluidă, care intră în componenţa mucoasei gastrice. Extractul de mucină de melc vine la pachet cu numeroase beneficii, iar asta datorită concentraţiei sale care ajută la diminuarea porilor, vindecarea cicatricilor şi oferă luminozitate tenului.

Bineînţeles, mucina de melc nu este singurul ingredient pe care modelul îl foloseşte în rutina sa de îngrijire. Tânăra pune foarte mult accentul pe curăţarea blândă şi hidratarea intensă a tenului, motiv pentru care optează pentru produse de curăţare şi seruri care pot fi folosite înainte de aplicarea machiajului şi protejează împotriva poluării.

Un alt produs de care nu se poate despărţi este retinolul, arma secretă a multor vedete. Acest produs ajută la reducerea efectelor de îmbătrânire şi a hiperpigmentării. De reţinut: nu se aplică pe timpul zilei pentru că pot apărea reacţii adverse, iar pielea poate avea de suferit din cauza expunerii la razele UV. Se aplică seara, înainte de culcare, înainte de a aplica serul cu acid hialuronic şi crema hidratantă.