Cum arată Amalia Năstase după ce a slăbit 30 de kilograme

Amalia Năstase a reuşit să slăbească 30 de kilograme.
14.07.2020 | Redactia CSID
Cum arată Amalia Năstase după ce a slăbit 30 de kilograme

Amalia Năstase arată spectaculos după ce a reuşit să slăbească 35 de kilograme şi nu ezită să de fotografieze în costum de baie, la piscină. Mamă a trei copii, vedeta a dezvăluit într-un interviu meniul care a transformat-o complet, cu dieta oloproteică.

Cum a slăbit Amalia Năstase 30 de kilograme

„Dimineaţa mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscuit de ovăz. Ca gustare, am un măr. Nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găseşti carne de pui fără tot felul de chestii şi atunci mănânc de vită, de viţel, chiar şi de porc. Orice peşte, somon, în primul rând, fructe de mare. Dimineaţa beau cafea cu unt de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. Poţi să pui stevia. La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiţi de ovăz sau ou, somon afumat şi 200 de grame de legume”.

Galerie foto

vezi galeria
4 foto

Aceasta a menţionat că s-a îngrăşat după ce a născut a treia oară: ”Metabolismul meu mi-a făcut cadou 30 de kilograme pe care mi le-a lăsat ca pe nişte pietre de moară. Am încercat diverse diete, dar efortul era mult mai mare decât numărul de kilograme pierdute. Iar cu fiecare dietă nereuşită, foamea venită din frustrare era şi mai mare. Doctorii la care mergeam îmi spuneau fie că “aia e, vârsta, nu aveţi ce să faceţi ca să fiţi ca înainte”, a mai declarat Amalia Năstase.

Recent, ea a fost într-o tabără, la Cheia, unde, timp de o săptămână a participat la şedinte de yoga, de meditaţie, dar a făcut şi scufundări în apă cu gheaţă, timp de câteva minute, pentru călirea organismului, toate acestea sub atenta supraveghere a unui specialist şi în urma unui consult medical.