Corina Caragea, transformare spectaculoasă de look!

Corina Caragea a marcat o premieră în cadrul ediţiei de ieri a emisiunii „Vorbeste lumea”: a renunţat la părul ei drept pentru onduleuri şi volum!
  • Publicat:
Corina Caragea, transformare spectaculoasă de look!

Corina Caragea a marcat o premieră în cadrul ediţiei de ieri a emisiunii „Vorbeste lumea”: a renunţat la părul ei drept pentru onduleuri şi volum în cadrul proiectului “Transformari radicale by Jovsky Studio”, o provocare lansată de hairstylistul Adrian Perjovschi şi acceptată cu mult curaj de către prezentatoarea Ştirilor din Sport de la PRO TV.
 
Corina a intrat în rolul artistei Nicole Scherzinger după câteva ore petrecute pe mâinile echipei formate din hairstylistii Adrian Perjovschi şi Sorin Papacioc şi a makeup artistului Simina Brădeanu.

“Am avut ceva emoţii, trebuie să mărturisesc, pentru că eu sunt mai conservatoare cu părul, nu mă scoţi din ale mele. Este o postură la care nici nu mă gândeam, nici măcar nu mi-am imaginat că aş putea fi aşa, dar îmi plac provocările şi le accept uşor şi cu mare drag. Că şi acum câteva zile când am încercat o perucă blondă, nici astăzi nu m-am recunoscut când m-am uitat în oglinda”, a mărturisit amuzată Corina Caragea în cadrul emisiunii “Vorbeste lumea”. 

Galerie foto

vezi galeria
9 foto

 
Întrebată unde va pleca cu acest look, Corina a răspuns: “O să fac nişte poze  pentru că nu mulţi mă vor crede că am avut curaj să îmi fac această freză, aşa că vreau să am dovezi şi apoi mă gândeam să mă duc la sala”, a spus Corina.
 
Despre ultima experienţă când a avut părul scurt, Corina a povestit: “In clasa a 9-a eram fan Beverly Hills, îmi plăcea de Kelly, 
aveam şi eu părul lung, ea s-a tuns scurt la un moment dat, m-am tuns şi eu la fel. A fost ultima oară când am avut părul scurt.”
 
“Eu şi Corina ne ştim din şcoala generală, am fost colegi şi apoi am lucrat împreună mulţi ani în televiziune. Pot să spun că deşi îmi place să tund mult în general, pe Corina am ales să nu o tund scurt pentru că îmi place foarte mult părul ei. Este una dintre acele femei care ştiu să poarte foarte frumos părul lung. M-am bucurat că a acceptat provocarea de fi transformată în cadrul proiectului nostru”, declară Adrian Perjovschi.
 
​Toate fotografiile realizate de The Storyalist pot fi văzute aici.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”
Recomandări: