Deviza Corinei Caragea: nicio zi fără dulciuri

Nicio zi fără dulciuri. Aceasta este deviza Corinei Caragea de când era copil, iar bunicile ei o răsfăţau cu clătite, cozonaci sau gogoşi pe care le devora pe loc.
  • Publicat:
Deviza Corinei Caragea: nicio zi fără dulciuri

Nicio zi fără dulciuri. Aceasta este deviza Corinei Caragea de când era copil, iar bunicile ei o răsfăţau cu clătite, cozonaci sau gogoşi pe care le devora pe loc.

“Este plăcerea mea vinovată”, spune prezentatoarea Ştirilor Pro Tv din Sport despre porţia de dulciuri dintr-o zi. Chiar dacă este uneori la regim şi este nevoită să taie din porţia de prăjituri, Corina alege să sară peste felurile principale de mâncare şi să treacă direct la desert, ca să nu piardă gustul dulce.

Preferatul ei de acum este tiramisu, în special cel făcut de mama ei, însă Corina este înnebunită şi după pananaşi, îngheţată sau vată de zahăr care-i aminteşte de copilărie.

Chiar dacă a crescut, Corina mărturiseşte că nu i-a scăzut apetitul pentru dulciuri, aşa că şi acum bunicile ei îi răsfaţă papilele gustative şi sufletul cu câte un cozonac pufos, un teanc de clătite sau o porţie zdravănă de gogoşi rumenite.

Deşi au încercat să-i lase moştenire reţetele de prăjituri, din păcate de Corina nu s-a lipit altceva decât plăcerea de a le devora: “Nu am moştenit talentul acesta de la ele, sunt periculoasă în bucătărie, dar mă gândesc că este mai bine. Cum ar fi să îmi pot pregăti singură, oricând am poftă, atâtea bombe calorice? Mai bine nu.”, recunoaşte Corina care încearcă să mănânce aceste bunătăţi în prima parte a zilei, ca nu se îngraşe.

Corina călătoreşte foarte mult şi ar putea face o listă lungă de specialităţi dulci pe care le-a gustat în toată lumea, însă în top rămân tot deserturile româneşti care fac furori şi în străinătate:

“Mă bucur când văd amandine în străinătate şi de fiecare dată îmi cumpăr cu credinţa că dulciurile româneşti sunt cele mai bune.”, povesteşte vedeta Pro Tv cu mândrie patriotică.


  
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”