Melania Trump, viitoarea Primă Doamnă a Americii GALERIE FOTO

După o carieră înfloritoare de fotomodel, în care a pozat pentru reviste celebre, Melania Trump, actuala soţie a nou alesului preşedinte al Americii, Donald Trump, şi-a continuat cariera pe micile ecrane, în talk-show-ul "The View". Vezi cum arată noua Primă Doamnă a Americii!
11.11.2016

Donald Trump este noul preşedinte al SUA şi noul locatar la Casa Albă. El va fi învestit în ianuarie şi se va instala la Casa Albă împreună cu soţia sa, foarte tânăra Melania Trump, Prima Doamnă a Americii, scrie Mediafax.ro.

Iată o scurtă biografie a Melaniei, cea care i-a fost alături lui Donald la rău şi la bine.

Ea va deveni Prima Doamnă a Statelor Unite din ianuarie. Melania este cu 24 de ani mai tânără decât Donald. Născută în Slovenia, în 1970, Melania Trump a declarat că victoria lui Trump ar fi un pas „fenomenal” pentru ea. Donald Trump este acum capabil să-i îndeplinească dorinţa soţiei sale.


După o carieră înfloritoare de fotomodel, în care a pozat pentru reviste celebre, printre care Allure, Harper Bazaar, GQ, Vanity Fair, sau Elle, Melania Trump şi-a continuat cariera pe micile ecrane, în talk-show-ul „The View”.

Galerie foto

vezi galeria
30 foto

A fost acuzată într-o vreme că are un trecut de damă de companie, dar Melania a negat cu tărie aceste acuzaţii. În luna iulie, ea a fost stigmatizată în mass-media pentru că a plagiat grosier un discurs al Primei Doamne a Americii, Michelle Obama, care îşi încetează activitatea odată ce mandatul soţului său Barack Obama se sfârşeşte.

Melania Trump declară despre soţul său, Donald Trump, viitorul preşedinte al Americii, că este „o persoană luminoasă, chiar mai frumoasă pe interior decât la exterior”.

Melania s-a căsătorit cu celebrul om de afaceri în 2005. Printre oaspeţii de la nuntă s-au numărat Bill şi Hillary Clinton.

Cuplul are un fiu pe nume William Barron, născut în 2006.

Melania lucrează îndeaproape cu mai multe organizaţii de caritate, precum Crucea Roşie din America sau Fundaţia pentru Cercetarea Cancerului de Sân, relatează rtl.fr. Soţia lui Trump pare gata să-şi îndeplinească rolul de Primă Doamnă a Americii cu seriozitate.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu paste și jambon de curcan
Recomandări: