Ceai verde cu „dedicaţie” către Donald Trump: „purifica mintea” şi devii mai inteligent

O firmă din India i-a trimis plicuri de ceai lui Donald Trump, pentru "a-şi purifica mintea" şi a deveni mai inteligent.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Ceai verde cu
O companie indiană producătoare de ceai i-a expediat lui Donald Trump, candidat la preşedinţia SUA, o cantitate enormă de ceai verde pentru ca acesta să-şi „purifice mintea”, informează site-ul postului Russia Today, citat de Mediafax.
 
Directorii companiei indiene de ceai au declarat că nu îl pot opri pe Donald Trump, dar pot încerca să-l schimbe.
 
Dragă domnule Trump, salutări din India, vă trimitem o mulţime de ceai verde natural. Acesta luptă împotriva acţiunii vătămătoare a radicalilor liberi. Ajută la purificarea minţii, a trupului şi a recâştigării ehilibrului sănătăţii„, i-au transmis producătorii de ceai candidatului la preşedinţia SUA.
 
S-a dovedit, de asemenea, că ar face oamenii mai inteligenţi. Vă rugăm, domnule Trump, să beţi ceaiul. Pentru binele dumneavostră, al Americii şi al întregii lumi„, au mai adăugat aceştia.
 
Ceaiul a fost expediat pe adresa Turnului Trump din New York. Costul încărcăturii nu a fost făcut public, însă, potrivit calculelor, i-au fost trimise suficiente plicuri de ceai pentru a putea bea trei ceşti de ceai pe zi, vreme de patru ani.
 
„Dacă are nevoie de mai mult, vom fi fericiţi să-l aprovizionăm,” a afirmat directorul general al companiei, Sumit Shah.
Până acum, membrii campaniei lui Donald Trump nu au făcut nici un fel de comentariu.
Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân