Carmen Negoiţă: cum şi-a întinerit tenul cu 5 ani

Carmen Negoiţă a efectutat două tratamente care au ajutat-o să-şi întinerească tenul cu 5 ani.
  • Publicat:
Carmen Negoiţă: cum şi-a întinerit tenul cu 5 ani
Carmen Negoiţă: cum şi-a întinerit tenul cu 5 ani

N-ai cum să nu observi tenul proaspăt, radiant şi întinerit pe care Carmen Negoiţă îl afişează. Vedeta a obţinut acest aspect în urma a două tratamente minim-invazive după ce s-a lăsat pe mâna medicului estetician. La începutul verii, Carmen Negoiţă a făcut o vizită în cabinetul specialistului estetician, unde a efectuat o şedinţă de Terapie Dracula şi una de Biolifting, care au ajutat-o să-şi întinerească tenul cu 5 ani.

“Tenul s-a regenerat foarte frumos din interior. S-a hidratat foarte bine. Are aspect de sănătos, lucios, s-au redus ridurile fine. Domnul doctor Iancu Morad mi-a spus încă de la început că acestea vor fi rezultatele. Şi aşa s-a şi întâmplat. Tenul meu are acum un aspect glowing, luminos, iar machiajul se aşează mai bine. După o vârstă încep să se adâncească ridurile de expresie, iar soluţiile clasice nu mai sunt la fel de eficiente ca în trecut. Am făcut o şedinţă de Terapie Vampir,  o formă avansată de PRP, şi una de Biolifting, realizată cu Dermapen. A durat doar o oră şi jumătate, nu a durut. După câteva zile încep să se vadă rezultatele remarcabile. Tenul este super hidratat şi au dispărut ridurile din jurul gurii, acolo unde chiar vroiam să se vadă rezultatele. Sunt foarte încântată de rezultat”, declară Carmen Negoiţă.

Bioliftingul este o procedură care are la bază prelucrarea sângelui propriu şi îmbogăţirea lui cu o serie de substanţe hrănitoare, specifice organismului. Această terapie este recomandată în special persoanelor trecute de vârsta de 40 de ani.

“Biolifting se bazează pe celulele pe care le avem cu toţii în organism. Recoltăm sânge, îl prelucrăm în diverse aparate şi formăm două tipuri de substanţă. Prima este un ser activ pe care îl reîmbogăţim cu aminoacizi şi acid hialuronic.  Cu ajutorul unui aparat ce se numeşte Dermapen îl intoducem apoi la nivelul mezodermului. Acest ser va oferi pielii elasticitate şi fermitate.  A doua substanţă obţinută este transformată cu plasma gel. Aceasta este echivalentul acidului hialuronic, însa este 100% naturală, produsă doar din sângele pacientului şi este indicată pentru injectarea mai profundă. Ne ajută să remodelăm zonele unde s-a pierdut din volum din cauza înaintării în vârstă, spre exemplu. Astfel, avem parte de o întinerire din profunzime în toate stadiile. Sunt proceduri indicate mai ales persoanelor ce au depăşit vârsta de 40 de ani şi care caută soluţii pentru a trata semnele înaintării în vârstă, fără a apela la bisturiu”, explică medicul estetician Iancu Morad.

Tratamentul PRP, cunoscut şi ca Terapia Vampir sau Terapia Dracula, presupune tratarea imperfecţiunilor cu plasmă autologă îmbogăţită cu trombocite. Este o soluţie naturală, non-invazivă pentru rejuvenarea facială, care are ca rezultat o faţă mai tânără, folosind doar sângele propriu. Se foloseşte cu rezultate excelente şi pentru ameliorarea ridurilor, inclusiv din zona gâtului.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: