Adela Popescu are un nou look: a fost coafată ruseşte de Cristi Pascu

Adela Popescu şi-a schimbat look-ul ad hoc în emisiunea pe care o prezintă alături de Cove la Pro TV. Responsabil pentru noua coafură a vedetei este Cristi Pascu.
  • Publicat:

Adela Popescu şi-a schimbat look-ul ad hoc în emisiunea pe care o prezintă alături de Cove la Pro TV. Responsabil pentru noua coafură a vedetei este Cristi Pascu.

Hairstylistul a fost prezent în platou pentru a discuta despre tendinţele noului sezon în materie de tunsori şi coafuri şi, aducând discuţia spre moda împletiturilor, s-a oferit pentru a o învăţa pe Adela Popescu cum se realizează cele de inspiraţie rusească, în doar câteva minute, aplicând totul chiar pe părul vedetei.

“Vorbim de o coroniţă realizată din şuviţe de păr împletite de la o tâmplă la cealaltă. Acest tip de coafură este de inspiraţie rusească. Se realizează foarte uşor acasă, durează mai puţin de 5 minute. Se împleteşte un spic de păr de la o ureche la cealaltă. Este o coafură simplă şi de efect, ce oferă volum părului şi poate fi purtată cu uşurinţă în timpul zilei”, declară Cristi Pascu.

Specialistul declară că, în acest sezon, la modă sunt şi coafurile pe bază de noduri.

În acest sezon, laitmotivul este „back in time” şi la mare căutare sunt împletiturile. Se poartă părul uşor romantic, accesorizat cu agrafe sau bentiţe cu iz antic, prezente acum în colecţile unor case de modă cunoscute. Pentru femeile cu păr lung se poartă coafurile pe bază de noduri. Vorbim despre un nod mare, la spate, sau despre noduri făcute dintr-o şuviţă, asta pentru femeile care îşi doresc coafuri mai moderne şi mai avangardiste”, declara Cristi Pascu.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: