Adela Popescu, mai frumoasă ca niciodată! GALERIE FOTO

  • Publicat:

Actrita Adela Popescu este sursa de inspiratie in alb si negru pentru cea mai recenta colectie PNK Casual care se lanseaza astazi pe noul magazin online al vedetei.

Colectia are ca puncte forte liniile minimaliste, decupajele dramatice, dar si texturile îndraznete, inspirate de modul de viata al Adelei Popescu, iar emblema, cifra 8, vorbeste despre cele mai importante momente din viata ei.
 

“Eu sunt nascuta pe 8 octombrie, Radu la fel si intotdeauna in jurul acestei date mi se intamplau lucruri frumoase. Am talismane si bijuterii cu cifra 8, iar mama de cand mi-a atras atentia ca 8 intors este un superb infinit aducator de noroc, nici ca m-am mai despartit de el. Ma bucur sa stiu ca am inspirat aceasta noua linie, sper ca mood-ul comun creat intre mine si aceasta colectie sa fie pe placul persoanelor young, fresh, stylish”, spune Adela Popescu.

Colectia PNK Forward abordeaza un stil chic-urban inovator: elemente practice, culori ermetice precum griul perlat, negrul intens, mat sau lucios/peliculizat si albul imaculat, texturi precum dantela cu decupaje techno, stofa de lâna si jerseul ripsat.

“Adela este fara doar si poate un artist-model pentru generatia actuala de tineri “cool”, astfel încât colaborarea noastra în colectia vine ca o consecinta fireasca a unei idei mai vechi pe care o aveam, aceea de a crea îmbracaminte adaptata unui stil de viata urban-chic”, spune Georgiana Curuia.

“Am fost fascinata de tinutele PNK Casual înca de la început, originalitatea lor fiind unul dintre principalele motive pentru care am ales sa colaboram: în colectia PNK Forward ma regasesc în totalitate si ma bucur sa împart cu toti tinerii acest sentiment placut”, adauga Adela Popescu.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Ce tip de buze se poartă acum?
Ce tip de buze se poartă acum?
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: