Zile cu respiratie urat mirositoare

Acest fapt se datoreaza in principal fluctuatiei nivelurilor hormonale din perioada ciclului menstrual.
  • Publicat:
Zile cu respiratie urat mirositoare
Zile cu respiratie urat mirositoare

Respiratia urat mirositoare poate fi mai comuna la femei in anumite perioade ale lunii. Intr-un studiu la care au participat 14 femei, cercetatorii brazilieni au descoperit ca anumite chimicale sunt responsabile de respiratia urat mirositoare in perioada menstruatiei, dar si cu 4 zile inainte.

Acest fapt se datoreaza in principal fluctuatiei nivelurilor hormonale din aceasta perioada (scade productia salivei cu rol de curatare a gurii), dupa cum reiese din cercetare. Solutia? Un con­sum crescut de apa si de sucuri din citrice ce stimuleaza salivatia si curatarea dintilor, a gingiilor si a limbii.

De asemenea, guma de mestecat este foarte utila.

Lady in red

Credem ca barbatii nu realizeaza acest as­pect, dar culoarea rosie a imbracamintii unei femei este un puternic afrodiziac, dupa cum arata un studiu publicat recent in SUA. Participantii au fost supusi unui test pe baza de fotografii.

Ei au vizionat 2 tipuri de imagini ale unei femei a carei im­bracaminte era fie alb negru si cu fundal colorat in spate – rosu, alb, gri sau verde, fie color aceasta purtand o bluza rosie sau albastra.

In concluzie, 56% dintre participanti admit faptul ca s-ar intalni mai de graba cu o femeie imbracata in rosu decat in albastru, considerand-o mai sexy.

Dubla actiune

Daca mult timp baza machiajului repre­zen­­ta un punct forte, in prezent situatia s-a schimbat, in sensul ca nu se mai pune ac­cen­tul doar pe acoperirea imperfectiu­ni­lor, ci in special pe ingrijirea pielii.

Asadar, o buna perioada, scopul produselor folo­site ca baza de machiaj era de a realiza o aplicare cu efect de masca, sustin derma­to­logii americani. Astazi, baza machiajului nu mai reprezinta doar stratul care acope­ra corect pielea, totodata ea are rolul de a in­tari, rigidiza si ridica.

Atentie! La fel de im­portanta ramane tehnica de aplicare. Altfel, pielea nu va beneficia de efectul pozitiv ob­tinut de pe urma ingredientilor activi prezenti in compozitia acestui tip de cosmetice.
 

Citeste si Descopera jungla din gura ta
                Lenjeria sexy iti schimba viata?

Foto: GULIVER

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân