Look de Hollywood cu buget redus, la „Ce se intampla, doctore?”

Daca toate femeile isi doresc sa fie frumoase in fiecare zi, unele vor sa straluceasca de-a dreptul in preajma sarbatorilor. Reprezentantele sexului frumos au sansa sa afle trucuri de frumusete extrem de pretioase, dar mai deloc costisitoare...
  • Publicat:
Look de Hollywood cu buget redus, la
Look de Hollywood cu buget redus, la "Ce se intampla, doctore?"

Daca toate femeile isi doresc sa fie frumoase in fiecare zi, unele vor sa straluceasca de-a dreptul in preajma sarbatorilor. Reprezentantele sexului frumos au sansa sa afle trucuri de frumusete extrem de pretioase, dar mai deloc costisitoare chiar inainte de Paste, de la specialistii invitati in editia din 18 aprilie a emisiunii de weekend " Ce se intampla, doctore?", prezentata de Oana Cuzino.

Un dermatolog, un hair-stylist si un nutritionist vor darama mitul potrivit caruia un look de invidiat se obtine cu mari sacrificii financiare si vor dezvalui secretele frumusetii pe bani putini.

Odata rezolvata problema acuta a frumusetii, este luata in vizor cea a sanatatii. Tocmai pentru ca de sarbatori mai toti oamenii au tendinta de a manca pe nerasuflate vrute si nevrute, specialistii atrag atentia asupra combinatiilor alimentare periculoase.

Nu doar ispititorii cartofi prajiti alaturati cu grija unei fripturi delicioase sunt pacatosi pentru silueta, ci si aparent inofensivele rosii cu branza le pot face vant din garderoba hainelor masura S.

Cei care vor sa aiba aceeasi silueta de invidiat si dupa ce trece Pastele ar avea multe de castigat daca ar asculta de sfaturile nutritionistilor invitati in editia din 18 aprilie a emisiunii "Ce se intampla, doctore?"

Special pentru cei care nu vor sa petreaca Pastele in mod traditional, adica in familie si la masa, echipa de la "Ce se intampla, doctore?" a pregatit cateva idei de vacanta.

Un castel in Serbia, numai potrivit pentru o escapada romantica, un fiord din Muntenegru si o plaja din Sicilia “frecventata” si de broastele testoase care vin aici sa-si depuna ouale sunt doar trei dintre destinatiile inedite pe care telespectatorii Pro Tv le pot lua in calcul.

Citeste si Fii frumoasa, ca la Hollywood!
Cea mai frumoasa feminista

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”