Un păr fresh în 3 timpi şi 3 mişcări, sfaturi de la hairstylistul Lucian Busuioc

Cum îţi întreţii părul ca să arate decent zi de zi? Iată 3 sfaturi utile de la hairştiliştii Wella Professionals pentru ca părul tău să fie mereu fresh.
Un păr fresh în 3 timpi şi 3 mişcări, sfaturi de la hairstylistul Lucian Busuioc

Există coafuri şi look-uri mereu impecabile? Sigur că DA! Cele create de hairstilişti. Unele chiar ating perfecţiunea. Dar cum faci, zi de zi? Cum îţi întreţii părul ca să arate decent zi de zi? Chiar şi atunci când eşti pe fugă? Nu e uşor, dar există speranţă. Iată 3 sfaturi utile de la hairştiliştii Wella Professionals pentru ca părul tău să fie mereu fresh.

„Dacă foloseşti câteva trucuri smart, poţi transforma imediat aspectul părului tău. Este important să ai la îndemână câteva produse de styling versatile, care fac diferenţa,“ recomandă Lucian Busuioc.

Mai multă strălucire pentru un look wow

O coafură de impact are nevoie de strălucire. Aplică un spray pentru strălucire pe toată lungimea părului. Explicaţia?  Produsul oferă o finisare strălucitoare şi rafinată. ”Dacă vrei mai mult volum şi textură, atunci, în zona rădăcinilor, poţi aplica puţin şampon uscat pentru o textură relaxată,”punctează Busuioc.

Soluţii rapide pentru lipsa volumului

„Una din metodele clasice pentru obţinerea volumului la rădăcină este masarea scalpului. O altă soluţie pentru a da părului refresh părului între spălari este şamponul uscat. Acesta absoarbe excesul de sebum şi reîmprospătează coafura”.

O altă soluţie rapidă: „Aplică spumă pentru volum la rădăcini şi masează uşor produsul pentru a oferi părului volum instant”. EIMI Root Shot este o spumă ce oferă volum la rădăcini, dar şi fixare. Produsul de styling oferă susţinere perfectă. Se aplică la rădăcini foarte uşor şi precis şi apoi se usucă. Datorită aplicatorului pe care îl prezintă recipientul produsului, poţi obţine volum exact în zona în care îţi doreşti.  Nivelul flexibil de fixare oferă coafurii un aspect foarte natural.

Bucle naturale pentru un look chic

Un mod simplu de a obţine un look chic  şi natural? Bucle lejere, perfete pentru zilele de vară.

„Separă părul în mai multe secţiuni şi aplică un spray pe bază de zahăr pe lungimi. Strânge părul uşor cu degetele pentru a crea bucle naturale. Foloseşte un uscător de păr cu difuzor pentru câteva secunde şi vei obţine bucle cu aspect natural,” explică Lucian Busuioc, Wella International Top Artist.

Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex