Tratamentele injectabile, alternativa sigură a liftingului facial chirurgical

Ce femeie nu doreşte să fie frumoasă, să arate tânără şi radioasă la orice vârstă?! „Schimbarea la faţă” poate fi făcută în orice moment al anului grație tratamentelor injectabile, prin una sau mai multe proceduri de întinerire disponibile în prezent în toate clinicile de specialitate – acidul hialuronic şi toxina botulinică.

Despre acestea ne vorbeşte Dr. Amalia Anghel, medic primar Dermatovenerologie în cadrul Skinmed Clinic, Centrul de Excelență Dermatologie București, Doctor în științe medicale, Expert Terapii injectabile / Terapii laser / Dermatoscopie & Dermato-oncologie, Trainer Juvederm România & Alma Laser.

Tratamente injectabile pentru liftingul facial

Acidul hialuronic şi toxina botulinică: Companioni în Lupta cu Timpul

Acidul hialuronic şi toxina botulinică sunt substanţe care se completează, fiind „instrumentele” perfecte de orchestrare a unei imagini frumoase, radiante, apanajul tinereţii! Cu ele tratăm fiecare palier al feţei, în funcție de nevoi sau toate palierele atunci când este necesar un lifting integral. În ce mod şi în ce măsură te ajută fiecare dintre ele în lupta împotriva bătrâneţii?

Acidul Hialuronic: Miracolul Pielii Întinerite

Vârsta este doar un număr, par să spună tratamentele moderne de întinerire prin care, aproape peste noapte, obţinem o piele mai tânără, mai elastică şi mai hidratată. Din păcate, producţia proprie de acid hialuronic scade o dată cu trecerea timpului, chiar de la vârsta de 20 de ani, după 40 diminuându-se considerabil. Lipsa acestui acid duce la o scădere dramatică a colagenului și elastinei, ceea ce ne face să îmbătrânim – pielea își pierde elasticitatea și fermitatea, apar și se adâncesc ridurile, faţa coboară, se lasă, se pătează/colorează neuniform.

Din fericire, în prezent avem formule de rejuvenare miraculoase, care ne ajută să uităm de aspectul “lăsat” al pielii, de şanţurile de la colţurile gurii sau de ridurile dintre sprâncene. Există numeroase metode pentru o îmbunătățire vizibilă a calității pielii de pe față, gât, decolteu și mâini.

Juvederm Volite – Elixirul Hidratării Pe Termen Lung

Juvederm Volite este noul acid hialuronic de hidratare pe termen lung, din cadrul tehnologiei Vycross a firmei Allergan, unul dintre cei mai mari producători farmaceutici din lume. O singură injectare cu Juvederm Volite este suficientă pentru a scăpa de 5, chiar 10 ani din buletin, păstrând un ten vizibil întinerit și proaspăt până la 9 – 12 luni. Procedura corectează ridurile fine, hidratează pielea în profunzime, nu are contraindicaţii sau reacţii adverse.

Toxina Botulinică: Efectul Relaxant al Frumuseții

Ridurile excesive de expresie de la nivelul superior al feţei, vizibile atunci când o persoană zâmbește, râde, se miră sau se încruntă, vor fi mult mai puțin vizibile atunci când fața este relaxată. Terapia antirid cu toxină botulinică este soluţia ideală în acest caz. Procedura se adresează persoanelor între 25 şi 65 de ani. Pentru tratament se folosesc ace de dimensiuni foarte mici, care nu dor, iar efectele sunt vizibile după o perioadă de 3-8 zile și se mențin, în general, între 3 și 5 luni.

Botox & Fillere: Alianța împotriva Timpului

Ce trebuie să reții este că botox-ul este o măsură corectivă, dar și preventivă a ridurilor și liniilor nedorite de la nivelul superior al feței, iar fillerele se folosesc acolo unde este necesară refacerea volumului pierdut.

Alege clinicile de specialitate unde fiecare pacientă este tratată în cadrul unui protocol personalizat şi etapizat în funcție de etajele faciale. La Skinmed Clinic, corecția începe în etajul superior prin injectarea de toxină botulinică cu relaxarea musculaturii, urmând a corecta volumetriile faciale cu refacerea triunghiului tinereții, vârful în jos şi baza în sus, ce se inversează o dată cu vârsta.

!!! Important este să apelezi întotdeauna la cadre medicale specializate și să nu faci rabat de la calitatea substanțelor injectabile! Ideale sunt tratamentele făcute cu substanțe de ultimă generație, de către medici cu o experiență largă în domeniu, în urma unei consultaţii de specialitate.

Procedurile sunt atent stabilite pentru fiecare pacient, personalizate în funcţie de nevoi și de ceea ce i se potriveşte. Înaintea oricărui serviciu medical, opţiunile de tratament pot fi modificate în funcţie de buget. Tratamentele injectabile sunt sigure, complet personalizate şi au efect de lungă durată.

Citeşte şi: Cum să îți îngrijești pielea iarna? Dr. Amalia Anghel: “Prevenția este cea mai sănătoasă formă de a evita orice afecțiune a pielii”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Dr. Amalia Anghel - Medic primar Dermatovenerologie
Dr. Amalia Anghel este Medic Primar Dermatovenerologie, Doctor în științe medicale, Expert Terpii injectabile / Terapii laser / Dermatoscopie & Dermato-oncologie și Trainer Juvederm România & Alma Laser in cadrul clinicii SKINMED. Titulaturi și funcții dermatologie, dermatoscopie, ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc