Fii frumoasă de Sărbători: Descoperă tratamentele spectaculoase cu efect WOW instant!

În fiecare an, Sărbătorile de iarnă aduc cu ele magia și strălucirea, iar noi ne dorim să fim la înălțimea acestui moment special. Fie că alegem să sărbătorim în intimitatea casei sau pe scena socială, cu pantofi cu toc de 15 cm sau în confortabilele pijamale, un lucru este sigur – vrem să strălucim în toată splendoarea noastră, frumoase și radiante.

Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie în cadrul prestigioasei clinici Skinmed, ne împărtășește secretele tratamentelor cu efecte spectaculoase, gata să ne transforme în vedete de sărbători și la orice eveniment important din viața noastră.

Pentru că ne apropiem de două dintre cele mai importante momente din an – Crăciunul și Revelionul, trecem în revistă tratamentele care pot fi făcute chiar în această lună, decembrie, cu efecte remarcabile imediat și fără timpi de recuperare. Deci pentru toate doamnele și domnișoarele, dar și pentru domnii care vor să-și facă prezența remarcată oriunde ar merge, aș recomanda tratamentele non-invazive precum cele cu fillere, toxină botulinică și microdermabraziune umedă, dar și tratamentele specifice medicinii regenerative.

  1. Terapii cu Acid Hialuronic pentru Buze și Riduri

Acidul hialuronic, o substanță prezentă în mod natural în pielea noastră, devine aliatul nostru în lupta împotriva semnelor timpului. Tratamentele cu acid hialuronic, rapide și eficiente, sunt perfecte pentru corectarea liniilor fine, a ridurilor mai profunde și a șanțurilor nazogeniene și pentru restabilirea volumului facial.

Efect WOW: Volum facial refăcut și riduri diminuate, cu rezultate vizibile instant și o durabilitate între 6 și 24 de luni, în funcție de factori precum tipul de piele și zona tratată.

  1. Toxina Botulinică – Apanajul Tinereții și Naturalității

Ridurile de expresie nu au șanse în fața terapiei antirid cu toxina botulinică. În doar 10 minute, tenul capătă un aspect întinerit, deși expresivitatea facială rămâne naturală. Ridurile de pe frunte sau cele din jurul gurii, toate se topesc printr-un tratament sigur, cu rezultate care durează până la 6 luni, perfect pentru a păstra tinerețea feței.

Efect WOW: Ten întinerit cu aproximativ 10 ani, cu un zâmbet natural și atrăgător, într-o procedură rapidă și fără efecte secundare semnificative.

  1. Tratament OxyGeneo – Microdermabraziune Umedă

O revoluție în tratamentele faciale, OxyGeneo redefinește conceptul de frumusețe în doar 20 de minute. Combinând microdermabraziunea umedă cu mezoterapia virtuală și masajul facial, acest tratament unic de rejuvenare și reabilitare oferă o experiență completă de înfrumusețare.

Efect WOW: Pielea curată, exfoliată și oxigenată natural, duce la un ten echilibrat, fără imperfecțiuni, hrănit și strălucitor. Capsulele minerale Neorevive și Neobright, provenite din Israel, completează tratamentul pentru o piele rejuvenată și strălucitoare.

  1. 4. REYU, un tratament îndreptat spre activarea procesului nostru intern de autovindecare și întinerire!

REYU este una dintre terapiile specifice medicinei regenerative disponibile, ce presupune aplicarea unor microcurenți, pentru refacerea buclelor de biofeedback și restabilirea funcțiilor corpului afectate de îmbătrânire.

Restaurarea naturală a pielii și a formei feței cu REYU este o modalitate excelentă de a vă începe călătoria antiîmbătrânire care duce la o întinerire de lungă durată.

Prin această terapie, creați o bază sănătoasă pentru țesuturile dumneavoastră, utilă și dacă vizați intervenții chirurgicale și tratamente injectabile, dar și în cazul în care doriți să le evitați.

Această terapie este noninvazivă, fără durere și fără timp de recuperare. Mulți pacienți au o senzație de relaxare și o stare de bine în timpul tratamentului, dar și după tratament.

Efect WOW: piele rejuvenată, foto-aging revitalizarea pielii de pe față, gât, decolteu, corp; cicatrici atrofice, riduri fine, hiperpigmentare, melasmă.

Fii regina Sărbătorilor cu tratamentele cu efect WOW instant!

Citește și: Tratamentele injectabile, alternativa sigură a liftingului facial chirurgical

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Dr. Amalia Anghel - Medic primar Dermatovenerologie
Dr. Amalia Anghel este Medic Primar Dermatovenerologie, Doctor în științe medicale, Expert Terpii injectabile / Terapii laser / Dermatoscopie & Dermato-oncologie și Trainer Juvederm România & Alma Laser in cadrul clinicii SKINMED. Titulaturi și funcții dermatologie, dermatoscopie, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân