Tratamente faciale profesionale indicate toamna

Iată ce tratamente faciale profesionale poți face toamna!
  • Publicat:
Tratamente faciale profesionale indicate toamna

Tratmentele faciale profesionale sunt soluția pentru tenul expus la soare în vara ce s-a încheiat. Toamna este momentul în care pielea noastră are nevoie de o îngrijire specială, mai ales dacă ne-am expus la soare pe timpul verii. Am stat de vorbă cu medicul dermatolog Oana Bozdog depre tratamentele faciale profesionale pe care le recomandă.

Medicul dermatolog Oana Bozdog ne-a vorbit despre acele tratamente care, dacă sunt realizate cu aparatura adecvată, elimină și repară orice daună produsă asupra tenului în timpul verii. Nu intră aici tratamentele clasice realizate la un salon de coafor, care pot face mai mult rău decât bine.

„Mă refer la procedurile cu efecte dovedite clinic, care au efecte minunate asupra tenului, indiferent de vârstă. Pe acestea le-aș împarți în două categorii mari: tratamente hidratante și tratamente care rezolvă diferite probleme ale pielii, dar care nu se pot face sau se realizează cu preponderență în sezonul rece”, ne- spus Dr. Oana Bozdog.

Tratamente faciale profesionale pentru hidratare intensă

Un tratament hidratant este conceput și are rolul de a-ți hrăni pielea la un nivel mult mai profund decât o poți face cu o cremă de exemplu, îndepărtând celulele moarte și stimulând formarea de celule noi și sănătoase.

Tratamentele hidratante profunde pot fi non-invazive sau minim-invazive:

Cel mai plăcut și mai la îndemână este tratamentul facial JetPeel Pro, complet nedureros, non-invaziv și care este foarte blând cu tenul. Tratamentul funcționează prin propulsarea unui jet puternic de aer amestecat cu diferite substanțe active, fiind recomandat pacienților care au pielea uscată, lipsită de strălucire, ușor încărcată și cu pori dilatați. Prin infuzarea cu Acid Hialuronic, JetPeel Pro oxigenează și hidratează puternic, îmbunătățind dramatic atât aspectul, cât și textura pielii.

Mezoterapia facială este un tratament minim invaziv destinat persoanelor sub 35 de ani, care asigură absorbția la nivelul pielii a un cocktail de substanțe compuse din vitamine, minerale, aminoacizi și coenzime, care rezolvă anumite probleme specifice pielii tale. Procedura îmbunătățește și restabilește fermitatea, elasticitatea, hidratarea și strălucirea tenului.

Există diferite metode de administrare: odată de către medic, prin diferite tehnici de injectare (inclusiv Dermapen), dar și cu ajutorul electroporației sau cu dispozitivul JetPeel. Mezoterapia reușește și o rejuvenare facială intensivă, ceea ce înseamnă că vei amâna alte proceduri antirid și de volumetrie facială pe termen lung. Ca și substanțe, aș recomanda: VISCODERM® Skinkò E, Teosyal® PureSense Redensity I, RRS Hyalift 75 Proactive și BioNutriLift.

Biorevitalizarea este un tratament facial care revitalizează dermul și regenerează componentele structurale ale pielii, fiind destinat persoanelor cu vârsta mai mare de 35 de ani, deoarece acționează pe mai multe planuri. Atât mezoterapia, cât și biorevitalizarea hidratează pielea în profunzime și se pot personaliza în funcție de ceea ce are nevoie cu adevărat tenul tău: Acid Hialuronic, factori de creștere, vitamine, antioxidanți, polinucleotide etc. În cazul biorevitalizării, recomand Sunekos 1200, Jalupro HMW, tratamentul BIOregenerator ProFhilo sau Viscoderm Hydrobooster.

„Bineînțeles că există multe alte tratamente și proceduri, dar cele amintite au o adresabilitate generală și oferă rezultate mai mult decât satisfăcătoare”, a concluzionat medicul dermatolog Oana Bozdog.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”