Super ten cu o super molecula

Recent, a avut loc la Sinaia Conferinta Nationala Anuala de Dermatologie cu participare internationala.
  • Publicat:
Super ten cu o super molecula
Super ten cu o super molecula

Recent, a avut loc la Sinaia Conferinta Nationala Anuala de Dermatologie cu participare internationala. Cu aceasta ocazie, medicii dermatologi se intalnesc sa dezbata ce se mai intampla nou in lumea medicala si mai ales in cea a dermatologiei. Anul acesta, sponsorul conferintei a fost renumita companie de produse dermatocosmetice La Roche-Posay.

Invitat special a fost unul dintre cei mai renumiti profesori de dermatologie din lume, Phillipe Humbert, detinator al numeroaselor diplome si titulaturi de recunoastere internationala. Imbatranirea cutanata a constituit tema dezbaterilor. Pentru prima data, molecula Madecasozid, folosita pana acum cu mare succes in cicatrizarea tesuturilor si in accelerarea vindecarii disfunctiilor barierei cutanate, a fost utilizata in tratamentul ridurilor, dovedind excelente proprietati in crearea de noi keratinocite si in stimularea regenerarii proteinelor dermice (colagen).

Mascara cu efect de extensii de gene

Cum este o mascara care ofera un volum si o alungire maxima? Simplu: revolutionara! Printr-o formula 3 D – invaluie fiecare geana, ca intr-un tub. Lash Injection, caci despre acest produs este vorba, curbeaza, ingroasa si intinde geana cu geana, in acelasi timp oferind un aspect foarte natural.

Noua perie, special creata, acopera genele uniform pe toata suprafata lor cu un strat subtire de mascara rezistent la apa. Lash Injection protejeaza, reface structura genelor, nu se dizolva si nici nu pateaza ca o mascara obisnuita. Produs disponibil in magazinele Sephora.

Fii well-aging!
Inceteaza sa mai fii obsedata de riduri, nu te juca cu stralucirea tenului si nici nu da vina pe generozitatea de la mama natura cand vine vorba de tenul care nu-si arata varsta. Este si nu este numai asta. Mai trebuie sa faci si tu ceva. Alege sa „imbatranesti tanara” cu  celebra molecula Pro-Xylane, descoperita dupa 7 ani de cercetari.

Aceasta, in combinatie cu acidul hialuronic, reuseste sa retina apa in tesuturi si sa favorizeze crearea de noi celule. Tenul tau va deveni astfel mai luminos si mai suplu. Astfel, te comporti „well-aging“, asa cum spun americanii.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”