Topeste orice inima cu o privire… si un look de craiasa

Pentru o seara de sarbatoare, machiajul, coafura si tinuta sunt prioritati, ne reamintesc stilistii.
  • Publicat:
Topeste orice inima cu o privire... si un look de craiasa
Topeste orice inima cu o privire... si un look de craiasa

Pentru o seara de sarbatoare, machiajul, coafura si tinuta sunt prioritati, ne reamintesc stilistii. Prin urmare, trebuie sa acorzi atentie maxima fiecarui detaliu si sa parcurgi aceste etape astfel incat imaginea ta, in seara aceea, sa fie de neuitat. Machiajul va fi stralucitor si se va pune accent mai mult pe textura fardurilor, liniile folosite fiind mai putin importante.

Un motiv in plus de bucurie, daca nu esti o maestra a preciziei. Si pentru ca stresul in ceea ce priveste modul de realizare al machiajului a fost eliminat, mai ramane de rezolvat o problema – ce tip de farduri vei folosi? Acum se poarta orice tip de aplicatie din categoria gene false, strasuri, mergand pana la extensii de par pentru coafura. Un alt atu este acela ca se pot folosi culori luminoase, atipice, stralucitoare, chiar si pentru gene, pentru peruci sau mese aplicate in coafura. Lasa-te prinsa in poveste!

Pictorial realizat de DRAGOS CRISTESCU
Make-up: MIRELA VESCAN, Rimmel London
Hair stylist: NICULINA MARIN, Fantasy Hair Team
Model: IULIA SIMIONICA, MRA Models Agency
Vestimentatie: IRINA SCHROTTER
Bijuterii: YOU & ME

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Fii cea mai curtata de sarbatori!
Fii cea mai curtata de sarbatori!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân