Sore: “Mă simt bine în pielea mea, sunt fericită”

Sore este tânăra zglobie şi plină de viaţă care apare în serialul “Pariu cu viaţa”, în fiecare luni, de la 20.30, la PRO TV. Este o nonconformistă, rebelă, dar cochetă sută la sută.
  • Publicat:
Sore: “Mă simt bine în pielea mea, sunt fericită”

Sore este tânăra zglobie şi plină de viaţă care apare în serialul “Pariu cu viaţa”, în fiecare luni, de la 20.30, la PRO TV. Este o nonconformistă, rebelă, dar cochetă sută la sută.

Ne-a mărturisit că moşteneşte de la mama ei pasiunea pentru îngrijirea tenului. Să-i aflăm ritualurile de înfrumuseţare!
 
CSÎD: Spune-ne care sunt preferinţele tale în materie de make-up şi hair styling?
 
Sore:
În timpul liber, mă dau doar cu fond de ten şi mascara, însă pentru ieşirile în oraş, folosesc machiajul pe care îl am şi în serial: smokey eyes, pentru că fiind blondă, mi se potriveşte, iar pentru buze, în majoritatea timpului, merg pe nuanţe nude.

Recunosc, îmi place foarte mult rujul roşu pe care îl folosesc doar în combinaţie cu ochi rimelaţi şi atât. Cât despre hairstyling, îl ciufulesc un pic după duş şi îl usuc. Avantaj păr scurt. Când am timp, îmi ondulez partea mai lungă a părului şi obţin o semicreastă rebelă.
 
CSÎD: Cât durează pregătirea ta până când ieşi din casă?

Sore: 10 minute. Sunt cea mai rapidă fată. :))
 
CSÎD: Ce sfaturi de frumuseţe şi îngrijire ai primit de la mama?

Sore: Mama m-a sfătuit să mă demachiez dimineaţa şi seara, chiar dacă port sau nu machiaj, pentru revigorarea tenului. Tot ea mi-a insuflat pasiunea pentru creme, astfel încât seara am un întreg ritual pentru protecţia tenului, mai ales că acum folosesc mult machiaj la filmări şi tenul este destul de încărcat. Şi cel mai important, o domnişoară trebuie să aibă întotdeauna manichiura şi pedichiura făcută.

CSÎD: Ce experimente ai făcut cu machiajul şi părul tău de-a lungul timpului?

Sore: Am avut toate culorile de păr, le-am testat pe toate. În afară de blond, mă prinde foarte bine roşcatul sau cel puţin, eu m-am simţit bine roşcată. Brunetă sunt foarte cuminţică, aşa am avut părul 2 ani în liceu când aveam şi părul lung. Cât despre tunsori, am avut o lungă perioadă părul lung şi cu breton.

La facultate, m-am tuns bob, iar pentru “Pariu cu viaţa” am făcut cea mai drastică schimbare. Încercările cele mai variate în legătură cu machiajul s-au întâmplat de când cu serialul, pentru că am avut multe şedinţe foto, unde am abordat diverse look-uri care au necesitat machiaje soft, altele rock, punk.
 
CSÎD: Ai fost dintotdeauna o rebelă? Cum te priveau la şcoală colegii şi profesorii?

Sore: Nu ştiu dacă rebelă. Nonconformistă şi independentă, da. În clasa a noua, am câştigat Miss Popularitate şi probabil o parte din colegi mă considerau fiţoasă, însă asta doar pentru că am păstrat mereu o oarecare distanţă. Am puţini prieteni, dar sunt adevăraţi.

Las mai greu pe cineva în viaţa mea, sunt selectivă. Însă mereu am făcut ce am vrut, părinţii mei au avut încredere în mine şi în forţele mele astfel încât am avut încredere că pot reuşi, de mică. Voi aşa mă vedeţi, o rebelă? Drăguţ. 🙂

CSÎD: Cum te îmbraci şi cum te accesorizezi dacă vrei să arăţi bine în timp record?
 
Sore: Pantaloni de piele, o bluză lejeră într-o culoare neon, ghete de biker, o eşarfă groasă şi vestă de blană. Aşa mă simt eu fresh când e mai frig afară.
 
CSÎD: Ce produse de îngrijire nu lipsesc niciodată din beauty case-ul tău?
 
Sore: Crema hidratantă, gelul contur pentru ochi, pasta de dinţi fără fluor şi body lotion-ul.
 
CSÎD: Îţi place să testezi produse noi? Pe cele ale prietenelor, ale mamei?
 
Sore: Da, sunt înnebunită după parfumuri. Hèrmes este firma mea preferată. 
 
CSÎD: Cum ai trecut peste problemele inerente ale pielii în adolescenţă? Mă refer la acnee.
 
Sore: Am renunţat la alimentele şi băuturile care favorizau apariţia coşurilor. Plus, bineînţeles, creme dermatologice.
 
CSÎD: Esti nemulţumită de ceva la tine? Ai vrea să schimbi ceva?
 
Sore: Nu, mă simt foarte bine în pielea mea. Sunt fericită.
 
CSÎD: Ai avut vreodată probleme de greutate? Cum le-ai rezolvat?
 
Sore: După liceu, a fost o perioadă de câteva luni când nu m-a mai preocupat aşa mult cum arăt şi luasem în greutate. Nu mult, dar suficient cât să nu-mi placă. M-am pus imediat pe sport şi pe alimentaţie sănătoasă şi am scăpat fără probleme. Acum mă întreţin cu mult dans pentru serial şi mănânc des, dar puţin. 
 

Citeşte şi: Sore, tanara periculoasa din serialul „Pariu cu viata”

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
La soare te poţi uita, la părul meu ba!
La soare te poţi uita, la părul meu ba!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”