Secrete de frumuseţe de la balerina Flavia Mihăşan!

Asistenta matinalului ”Neatza cu Răzvan şi Dani” de la Antena 1, fostă balerină la Opera Naţională, este catalogată drept una dintre cele mai sexy matinale de la tv. Însă pentru a arăta aşa se antrenează zilnic multe ore – ea face parte şi din trupa de balet a emisiunilor “X-Factor” şi “Te cunosc de undeva!”. Am chestionat-o!
  • Publicat:

Asistenta matinalului ”Neatza cu Răzvan şi Dani” de la Antena 1, fostă balerină la Opera Naţională, este catalogată drept una dintre cele mai sexy matinale de la tv.

Însă pentru a arăta aşa se antrenează zilnic multe ore –  ea face parte şi din trupa de balet a emisiunilor “X-Factor” şi “Te cunosc de undeva!”.

Am chestionat-o!

 

CSÎD: Spune-mi 10 beneficii pe care ţi le-a adus baletul în viaţa ta.

Flavia Mihăşan: Disciplina – ca în orice sport, disciplina este regula numărul 1.

Spiritul de echipă – mereu am considerat că ce nu reuşeşte un singur om, 2-3 cu siguranţă vor reuşi.

Încredere de sine – dacă tu nu crezi în tine, nu ai cum să îi convingi pe ceilalţi să facă asta.

Conştientizarea corpului – trebuie să ştii mereu până unde poţi merge pentru a atinge un rezultat bun.

Generozitate – baletul m-a învăţat să fiu mai atentă la ce se întâmplă în jurul meu şi să ajut mai mult.

Libertate – consider că îngrădirea, de orice fel, indiferent de meseria pe care o practici, duce decât la eşec până la urmă. Baletul m-a învăţat să privesc viaţa fără frontiere.

Condiţie fizică – multele ore de antrenament îţi spun cuvântul.

Putere de concentrare – mi s-a întâmplat de multe ori să fiu cu gândul în altă parte şi să încerc un element de foarte multe ori, cum mi s-a întâmplat şi să fiu odihnită şi relaxată şi să reuşesc din prima un pas greu.

Recunoştinţă – am ajuns să apreciez mai mult ceea ce am,  când am văzut de câtă muncă e nevoie.

O mai bună înţelegere a artei – fără nicio urmă de falsă modestie, consider că atunci când ajungi să activezi într-un domeniu al artei, ajungi să o înţelegi mai bine.

Depăşirea limitelor – probabil foarte mulţi dintre noi am spus măcar de câteva ori în viaţă că nu putem face un anumit lucru. Baletul m-a învăţat să mă gândesc mai bine înainte de a spune ”nu pot” sau ”niciodată”.

CSÎD: Dar 10 dezavantaje pe care le-ai resimţit de-a lungul anilor?

F.M.: M-am tot gândit, însă chiar nu pot găsi 10 dezavantaje. Ar fi durerile din timpul antrenamentelor, crampele musculare, de care de cele mai multe ori nu scapi nici după ce părăseşti sala de balet, oboseala, şi poate puţinul timp rămas pentru alte lucruri, însă vă garantez că merită cu vârf şi îndesat.

CSÎD: Cum arată un top 10 alimente pe care le consumi frecvent? Şi în ce cantităţi?

F.M.:  Avocado – în medie 2 pe săptămână, banane – aproape zilnic, nuci, alune, migdale, ciocolată – cu toţii avem o mică plăcere interzisă,  peşte – măcar de 3-4 ori pe săptămână, mere verzi – chiar şi zilnic, pentru că ajută la întărirea oaselor, paste – nu exagerez cu ele, dar o dată pe săptămână le regăsesc în meniu, usturoi – îl asociez cu multe preparate şi ajung să îl consum destul de des, brânzeturi – zilnic, pepene roşu – hidratează, aşa că ajung să îl consum zilnic.

CSÎD: Am aflat ce alimente îţi plac, însă spune-ne şi care sunt alimentele de care nu te atingi.

F.M.:  Sunt vegetariană, nu mai mănânc carne de 7 ani. Nu mănânc, de asemenea, cartofi prăjiţi, pâine albă, alimente prăjite, stafide, sucuri carbogazoase, papanaşI, plăcintă cu dovleac, portocale, curmale.

CSÎD: Ce faci pentru a avea un stil de viaţă sănătos?

F.M.:

  • Multă mişcare. Dansez aproape zilnic şi fac programe de cardio.
  • Nu mănânc după ora 18:00.
  • Nu beau alcool.
  • Plimbări dese în aer liber, în parc, în pădure – dacă am ocazia să merg, nu ratez o gură de aer proaspăt şi, bineînţeles, plimbările pe faleză la apus de soare.
  • Masajul corporal – în cazul meu, mă ajută să scap de crampele musculare
  • Tratamentul facial – tenul meu e mereu acoperit de fond de ten, în emisiune, aşa că încerc să îl răsfăţ atunci când am ocazia. Şi pentru că timpul nu-mi permite să ajung foarte des la salon, îmi prepar singură tot felul de măşti de sezon.
  • Încerc să dorm 7/8 ore pe noapte.
  • Beau multă apă
  • Mănânc destul de multe fructe şi legume şi încerc să evit pe cât se poate mâncarea procesată
  • Încerc să găsesc sens în lucrurile pe care le fac şi sunt optimistă.

Foto: Mihai Dăscălescu
Fashion stylist: Mădălina Drăgoi
Make-up artist & Hair-stylist: Mihaela Paraschiv
Vestimentaţie: Pas du tout, Maria Marinescu, Alexandra Abraham, Rhea Costa – Molecule F, Diesel
Locaţie: Academia de Dans Mihai Petre

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”