Se poarta oja dark

Ultimele tendinte par sa aduca in actualitate unghiile vopsite in nuante inchise, mate si cat mai lucioase. Starurile de la Hollywood s-au indragostit deja de acest trend, si nu se sfiesc sa o arate.
  • Publicat:
Se poarta oja dark
Se poarta oja dark

Ultimele tendinte par sa aduca in actualitate unghiile vopsite in nuante inchise, mate si cat mai lucioase. Starurile de la Hollywood s-au indragostit deja de acest trend, si nu se sfiesc sa o arate. Gwen Stefani, Lindsay Lohan si Nicole Richie sunt doar cateva dintre starletele care au adoptat stilul unghiilor vopsite in culori inchise. Asadar, daca vrei sa fii sexy si in tendinte, foloseste lac de unghii mat. Fie ca e vorba de visiniu, maro, violet sau negru, nuantele inchise sunt la moda.

In acest sezon de toamna-iarna, in moda, au patruns foarte mult materialele glamorous, pretentioase, stralucitoare, pretioase, care necesita o oja speciala, cu nuante pe masura. Producatorii de oja se inspira pentru aceasta perioada din natura, punand un accent special pe maro, culoare-vedeta in acest an. Pentru acelea dintre voi care prefera lacul incolor sau culorile pale, exista o veste buna. Ele nu sunt niciodata in afara trend-ului. Desi pot dezvalui eventuale imperfectiuni ale unghiei, acest aspect se poate remedia prin aplicarea unui strat suplimentar de lac. De asemenea, se recomanda combinarea a doua nuante, pentru ca nuanta rezultata sa fie cat mai originala.

Daca te-ai hotarat sa folosesti oja inchisa la culoare, tine minte:

* e bine sa te gandesti la oja neagra ca la un accesoriu; de aceea, incearca sa nu il banalizezi purtand mai multe bijuterii decat ar trebui.
* intotdeauna aminteste-ti sa aplici un strat de lac incolor, pentru ca oja colorata poate da o aparenta galbuie unghiilor dupa inlaturarea vopselei.
* dupa aplicarea ojei, pentru a obtine un efect deosebit, adauga un strat subtire de lac incolor; astfel, vei oferi stralucire unghiilor.
* daca obisnuiesti sa-ti faci manichiura la un salon de infrumusetare, ar fi bine sa-ti cumperi nuanta pe care o folosesc, pentru eventalitatea in care va fi nevoie sa retusezi lacul (pana si cea mai mica imperfectiune devine observabila pe fond negru).   

 

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
Face make-up
Face make-up
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”