Schimbare de look în 2 timpi şi 3 mişcări

Toată viaţa am tânjit ca părul meu să fie mai des şi mai lung.

Breton şic

Poate pentru că toată copilăria am fost tunsă cu breton, mi-aş mai fi dorit şi acum să pot avea un breton mai des. Dorinţă împlinită în câteva minute de Andreea Toma care mi-a prins rapid cu cele câteva clipsuri un breton de toată frumuseţea. Nu are rost să spun acum cât de mult îţi schimbă fizionomia un breton. Şi cât de util este unul tip meşă pe care să îl foloseşti fie când bretonul tău este prea rar, fie când vrei să-ţi surprinzi prietenii cu un look neaşteptat.

Coadă elegantă

La Hershesons găseşti şi coadă dreaptă şi coadă gata ondulată. La recomandarea Andreei am încercat-o pe cea dreaptă şi un pic mai lungă (aproximativ 45 de centimetri). Schimbarea este radicală, într-adevăr. Iar senzaţia aceea de păr care îţi mângâie spatele este de nedescris. Aş fi dat din cap într-una, doar ca să simt coada pe spate. Este gata coafată (deci nu este nevoie să o faci, dar nci nu este indicat), poţi să o speli ori de câte ori vrei, iar paşii aplicării sunt simpli. |ţi prinzi părul într-o coadă de cal (poata fi mai sus, la baza gâtului sau la mijlocul capului), apoi aplici coada şi prinzi clipsul deasupra cozii tale. Coada are la bază o bandă care se prinde în jurul cozii tale, iar la final răsuceşti şuviţa lăsată special la baza cozii nou formate. Capătul îl prinzi discret, dedesubt, cu o agrafă. Arată genial, până la cel mai mic detaliu.

Împletitură în trend

Nici că împletiturile sunt deja prezente pe podiumuri de câteva sezoane, nu mai e nevoie să vă spun. Mi-au plăcut dintotdeauna, doar că neavând material capilar suficient nu m-am putut bucura de frumuseţea lor. Cînd Andreea Toma mi-a arătat bentiţele împletite, mi-au plăcut instant (şi împletiturile simple şi cele tip coadă de peşte). Iată o modalitate simplă de purtat: poziţionează bentiţa pe linia mediană a capului şi adu şuviţele de păr peste elasticul bentiţei, prinzându-l cu câteva agrafe sub acesta. |ţi vei prinde astfel părul la spate, ca într-un fel de coc, obţinând un look lejer, romantic de vară. Pe mine m-a cucerit această coafură pe care şi eu, cam stângace de fel, am putut să o fac. 

Pagina 2 din 2
Bianca Poptean
Bianca Poptean
Sunt deja 10 ani de când scriu pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică