Ce ingrediente conţine ceara epilatoare naturală?

Ceara pentru epilat este un produs complex. Formula acesteia include o serie de ingrediente care pe lângă îndepărtarea părului au rol de îngrijire şi de protejare a pielii.
  • Publicat:
Ce ingrediente conţine ceara epilatoare naturală?

Ceara pentru epilat este un produs complex. Formula acesteia include o serie de ingrediente care pe lângă îndepărtarea părului au rol de îngrijire şi de protejare a pielii. De exemplu, ceara profesională Rica include uleiuri esenţiale, uleiuri vegetale foarte hrănitoare, ceară de albine, dioxid de titan şi zinc. Fiecare ingredient a fost ales pentru efectele benefice pe care le are asupra pielii.

Ulei.
Formula patentată Rica este dezvoltată fără a utiliza produse pe bază de petrol, ci folosind doar uleiuri vegetale naturale. Acest amestec de uleiuri hrăneşte şi hidratează pielea după epilare.

Răşină.
Glyceryl Rosinate, substanţă „lipicioasă” din formulă, este cel mai pur derivat din răşina naturală. Spre deosebire de colofoniu (cel mai folosit ingredient în ceară, ƒîn general), cunoscut a fi un iritant pentru piele, Glyceryl Rosinate nu este alergen.

Dioxid de titan.
Adăugarea dioxidului de titan, ingredient natural, face ceara mai cremoasă şi foarte delicată, ceea ce conduce la o aplicare uniformă şi rapidă. Dioxidul de titan are de asemenea şi un efect de calmare, reducând roşeaţa naturală ce apare după o epilare corectă.

Zinc.
Oxidul de zinc natural oferă luminozitate cerii, actionând ca un „balsam” pentru piele, cu efect de îngrijire şi calmare. Este un ingredient foarte important, un absorbant natural, ce ajută la obţinerea unei epilări delicate şi eficiente.

Ceară de albine.
Ceara de albine naturală este un element cosmetic bogat în săruri minerale şi proteine. Aceasta protejează pielea în timpul epilării, permiţând o experientムmai confortabilă. Ceara de albine conferă un plus de nutriţie şi hidratare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”