Schimbare de look în 2 timpi şi 3 mişcări

Toată viaţa am tânjit ca părul meu să fie mai des şi mai lung.

Toată viaţa am tânjit ca părul meu să fie mai des şi mai lung. După câţiva ani de căutări am găsit nişte meşe care îţi transformă radical look-ul în doar câteva minute.

Şi nu e nevoie să pierzi timpul la coafor. Breton, coadă lungă sau bentiţă cu împletitură, oricare se aplică simplu şi rapid.

Mi-am dorit din adolescenţă un păr lung şi des care să-mi mângâie spatele. şi mă simţeam frustrată de fiecare dată când mama mă tundea franţuzeşte a la Mireille Mathieu. Cu timpul am realizat că podoaba mea capilară nu era unul dintre punctele mele forte şi am înţeles motivele pentru care în toate pozele din copilărie eram tunsă bob.

Părul fin şi moale s-a rărit odată cu trecerea anilor şi a vopsirii lui repetate, la care s-au adăugat şi o alimentaţie deficitară condimentată cu stres. Pe scurt, toată viaţa am tânjit la un păr bogat. După ce am încercat peruci şi am realizat că extensiile mi-ar subţia şi mai mult podoaba capilară existentă, m-am mulţumit să îl port tuns franţuzeşte şi să închid acest capitol sensibil.

Meşe cu aspect natural

Ştiam de brandul englezesc Hersheson de ceva vreme, de când fusese adus în exclusivitate de Sephora. |nsă, în mintea mea, nicio meşă nu avea cum să aibă un aspect natural, aşa că nu am luat în calcul ideea că mi-ar putea fi de ajutor. Când am văzut, însă, o prietenă cu o coadă superbă, mi-am schimbat părerea. Dacă nu ne-am fi întâlnit cu câteva zile în urmă şi nu aş fi văzut-o cu părul până la baza gâtului, nici nu mi-ar fi trecut prin cap că nu e o coadă din părul ei. Aşa am ajuns la Andreea Toma, brand manager Hersheson, care mi-a arătat câteva variante de meşe din păr sintetic ce mă pot ajuta rapid să îmi schimb look-ul şi să obţin iluzia unui păr mai bogat. 

Pagina 1 din 2
Recomandări: