Sani asimetrici: tehnologie 4D vs. chirurg experimentat

Femeile trebuie sa stie ca exista anumiti factori care pot transforma o interventie de marire a sanilor intr-un esec de rasunet: operatia de augmentare poate accentua, in anumite cazuri, asimetria naturala dintre sani.
  • Publicat:
Sani asimetrici: tehnologie 4D vs. chirurg experimentat
Sani asimetrici: tehnologie 4D vs. chirurg experimentat

Iata o teribila provocare pentru femeile care vor cu tot dinadinsul un bust mai generos decat cel cu care au fost genetic inzestrate: operatia de augmentare poate accentua, in anumite cazuri, asimetria naturala dintre sani.

Un grup de experti reuniti la intalnirea anuala a Societatii Americane a Chirurgilor Plastici a dezbatut problema si ne-a pus in garda: femeile trebuie sa stie ca exista anumiti factori care pot transforma o interventie de marire a sanilor intr-un esec de rasunet.

Pentru a evita un astfel de dezastru, inainte de interventie chirurgul trebuie sa evalueze pozitia mameloanelor, forma si diametrul toracelui, dimensiunea si pozitia sanilor.

Acolo unde implanturile ar face mai mult rau decat bine, expertii recomanda o simulare 4D care are darul de a lamuri pe deplin atat chirurgul, cat si pacienta, asupra posibilelor rezultate.

Corectarea asimetriei mamare ramane totusi una dintre cele mai delicate interventii din sfera chirurgiei plastice a sanilor. Si retineti ca, pe langa tehnologie, experienta si ochiul esteticianului reprezinta componente cu greutate in reusita operatiei.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being