Relaxate şi senzuale la sfârşit de an

An de an, luna decembrie ne aminteşte că e timpul să lăsăm deoparte toate îngrijorările ce ne-au împovărat umerii timp de 12 luni şi să ne oferim răsfăţul meritat. Masaje relaxante şi intervenţii estetice menite a ne da mai multă încredere în noi şi a ne asigura că suntem extraordinare! Splendoarea sărbătorilor de iarnă emoţionează orice femeie, oricât de rece şi calculată i-ar fi firea.
  • Publicat:
Relaxate şi senzuale la sfârşit de an

An de an, luna decembrie ne aminteşte că e timpul să lăsăm deoparte toate îngrijorările ce ne-au împovărat umerii timp de 12 luni şi să ne oferim răsfăţul meritat. Masaje relaxante şi intervenţii estetice menite a ne da mai multă încredere în noi şi a ne asigura că suntem extraordinare!  Splendoarea sărbătorilor de iarnă emoţionează orice femeie, oricât de rece şi calculată i-ar fi firea.

Dacă în restul anului ne ascundem bine după monitoare sau printre dosare, rapoarte şi bilanţuri, iminenţa Crăciunului şi a Anului Nou învie în noi dorinţa de a ne demonstra feminitatea. Şi cum altfel dacă nu cu ajutorul specialiştilor?

Răsfăţ cu vanilie, scorţişoară şi ierburi provensale

Una dintre plăcerile supreme ale iernii este masajul cald cu diverse arome. Recunosc că preferatele mele sunt ciocolata, vanilia, scorţişoara şi mierea, dar fiecare dintre voi este liberă să-şi aleagă mireasma preferată, să se lase îmbrăţişată şi pierdută în simţiri.

Căldura, împreună cu fricţiunile eliberează tensiunea acumulată în muşchi, mai ales în lunile reci când avem tendinţa de a sta mult încordate din pricina frigului. Iar beneficiile aromaterapiei sunt nenumărate! Nu uitaţi de exfoliere, o etapă indispensabilă în ritualul frumuseţii, întrucât elimină celulele moarte de la suprafaţa pielii, curăţând inclusiv straturile mai profunde şi pregătind pielea pentru loţiunile hrănitoare.

Exfolierea mecanică, cu ajutorul particulelor exfoliante, utilizează creme, loţiuni, uleiuri ce au în compoziţie granule mici ce “dislocă” acumulările de la suprafaţa pielii. Şi cum utilul se îmbină perfect cu plăcutul într-un salon spa, aromele folosite iarna sunt care mai de care mai delicioase: uleiuri de nuci, ierburi provensale, loţiuni pe bază de portocale, măr şi scorţişoară.

Tratament revoluţionar împotriva celulitei

Descoperirile ştiinţifice ţin mereu pasul cu dorinţa femeilor de a fi frumoase fără să mai fie nevoite să sufere pentru asta! Iar unul dintre cele mai inovative tratamente din lume împotriva celulitei îndeplineşte cu succes această doleanţă feminină. Hydrofor este aparatul minune care elimină rapid depozitele inestetice de grăsime, conferind un aspect neted şi tonifiat zonelor tratate.

Principiul după care acţionează este mezoterapia, permiţând unor substanţe active să pătrundă la nivel celular până la o adâncime de 10 cm, activându-le doar pe zona tratată, fără să afecteze ţesuturile dimprejur. L-am localizat într-unul dintre cele mai selecte centre de frumuseţe din Roma, Nardi DaySpa, localizat în zona Parioli.

Citeşte şi: Din binefacerile spa: Aromasajul

Spa cu struguri à la francaise

Tratamente faciale pentru o relaxare binemeritată

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân