Protejeaza pielea sensibila!

60% dintre femei considera ca pielea lor este sensibila si ca apa le ataca pielea. Acestea isi doresc produse de demachiere care sa le calmeze pielea. Ele vor sa scape de senzatia de piele care "tine". Special pentru ele Garnier lanseaza gama Skin Natural
  • Publicat:
Protejeaza pielea sensibila!
Protejeaza pielea sensibila!

Ochii fac diferenta

Vrei sa-ti schimbi look-ul? Parul ti l-ai vopsit, unghiile le-ai colorat in verde… si totusi ceva lipseste. Schimba-ti culoarea ochilor! Punem pariu ca vei fi mai frumoasa si mai increzatoare in fortele proprii. Ai la indemana lentilele de contact cosmetice SofLens Natural Colors. Incearca si vei observa schimbarea!

Un nou parfum

Radiant si fermecator, parfumul Daisy de la Marc Jacobs este un buchet floral scanteietor, energic si proaspat invaluit in confort si pasiune.

Inima parfumului este florala, cu o tesatura vintage – petale de violeta. Daisy este sofisticat si totusi jovial datorita petalelor de violeta care reflecta stilul eclectic a lui Marc Jacobs. Notele de varf ale parfumului surprind savoarea fragilor, prospetimea frunzelor de violeta si efervescenta de rubin a grepfrutului rosu. Inima parfumului este redata de gardenie, petale de violeta si iasomie. Moscul, vanilia si esentele pretioase de lemn alb confera acordului final senzualitate si blandete.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mereu tanara
Mereu tanara
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân