Mereu tanara

Nu lasa ridurile sa-ti strice buna dispozitie. Combate-le cu noua crema reparatoare anti-rid si fermitate REVITALIFT pentru riduri tip fisura de la L'Oréal Paris. Aceasta are o formula avansata pentru a reduce ridurile adanci prin cele 3 componente act
  • Publicat:
Mereu tanara
Mereu tanara

It’s Showtime!

Toate senzatiile trepidante ale unui show au fost surprinse intr-un nou parfum spectaculos, o adevarata esenta a distractiei si a emotiei, Showtime de la Kylie Minogue. Un cocktail ademenitor de capsuni salbatice, Rubus loganobaccus si coacaze iti deschide apetitul si te poarta catre un buchet de trandafiri, frezii violete, liliac si gardenii Tiare, iar notele de vârf sunt cele de lemn dulce.
Toate acestea sunt minunat echilibrate de notele magnetice de lemn de trandafir, mosc alb si vanilie pralinata.

Fii fair play!

Traieste o experienta energizanta cu parfumul Fair Play, o aroma proaspata si dinamica pentru barbatii care joaca la cel mai inalt nivel. Vei plonja printre note fructate si acorduri de briza marina.
Nota de mijloc dezvaluie o explozie de modernitate, cu un accent subtil al amestecului floral masculin de lavanda, violeta si cardamom condimentat. Masculinitatea clasica este evidentiata de esenta de lemn de teak si patchouli, intr-un usor amestec de note de ambra.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Tinerete si rasfat pentru corp
Tinerete si rasfat pentru corp
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân