Protectie solara pentru un bronz perfect – Galerie foto

Nimic nu e mai important decât să ai la îndemână loţiunea cu factor de protecţie. Noi am făcut o selecţie cu noutăţile verii.
24.07.2014

Eşti pe plajă sau urmează să pleci la mare. Nimic nu e mai important acum decât să ai la îndemână loţiunea cu factor de protecţie.

Ştii deja care sunt regulile de bază ale unui bronz sănătos: alegerea loţiunii de soare în funcţie de fototipul pielii tale, aplicarea ei cu cel puţin jumătate de oră înainte de a merge la soare, reaplicarea la 2 ore, evitarea expunerii la soare între orele 10.00 şi 16.00 sau în zilele în care sunt explozii solare, hidratarea în timpul expunerii la soare, plus folosirea pălăriilor şi ochelarilor de soare.

Altfel, expunerea la soare devine foarte nocivă, cauzând arsuri solare sau putând duce chiar la apariţia cancerului de piele.

Bianca Poptean
Bianca Poptean
Sunt peste 10 ani de când scriu pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd ... citește mai mult
Recomandare video
Dr. Mihaela Sebeni: mamografia, o investigație de o importanță covârșitoare de peste 120 de ani