Greşeli grave de look pe care TREBUIE să le eviţi!

Excesul în orice este oare nesemnificativ? Nu se poate spune acest lucru. Nu fi o femeie frumoasă conformistă şi fără originalitate; dar şi invers, nu te transforma într-o vedetă de circ, sub pretextul de a te face remarcată sub orice preţ.
  • Publicat:
Greşeli grave de look pe care TREBUIE să le eviţi!

Excesul în orice este oare nesemnificativ? Nu se poate spune acest lucru. Nu fi o femeie frumoasă conformistă şi fără originalitate; dar şi invers, nu te transforma într-o vedetă de circ, sub pretextul de a te face remarcată sub orice preţ.

Eleganţa atrage atenţia şi o reţine, suscită complimentul, provoacă admiraţia. Exagerarea reţine atenţia, dar rareori impresionează mai mult de o clipă. Doar dacă nu cumva eşti o profesionistă a exagerării şi îi stăpâneşti tehnicile: nimeni nu se aşteaptă ca Jean-Paul Gaultier să se scufunde în normalitate!

Aşadar, iată câteva lucruri de care ar trebui să ţii cont când vine vorba de look:

Evită să fii simplistă. A fi sexy nu echivalează cu farmecele personale în mod simplist. Doar dacă nu există o dorinţă feroce de a înhăţa primul iepure apărut – însă animalul riscă din plin să fie pe măsura capcanelor folosite: vulgar.

Poartă cu grijă:

  • Decolteurile – trebuie dezvăluite cu moderaţie. Orice artificiu se bazează pe sugestie; dezvăluirea se va face ulterior.
  • Ciorapii: nu îţi afişa ciorapii sau portjartierul în faţa lumii, prin purtarea unei fuste prea scurte. Ţi le vei dezgoli destul de curând în împrejurări mai favorabile.
  • Fustele scurte – pot fi crăpate, dar ai grijă atunci când te aşezi: nu este cazul să îţi expui desuurile.
  • Pantalonii mulaţi din satin trebuie să fie folosiţi cu precauţie: dacă ai forme generoase, ei îţi vor da un aer vulgar; dacă formele tale sunt discrete, preferă satinul albastru sau negru.
  • Efectele transparenţei: subtilitate! Atenţie la fustele colorate şi la pantalonii mulaţi care îţi prezintă harta desuurilor pe care le porţi.
  • Atenţie la sutienul negru purtat sub o bluză albă fină: nu va fi purtat decât dacă într-adevăr cauţi un astfel de „decalaj”.

Greşeli de look comise des de către femei

Acestea sunt detaliile care îţi omoară, pur şi simplu, imaginea. Să nu crezi că sunt rezervate numai altora. Eleganţa nu se împarte: este un întreg şi un detaliu nefericit sau exagerat va fi suficient pentru a-ţi ruina eforturile.

Invazia olfactivă: seara, ai întreaga libertate să alegi un parfum greu şi ameţitor şi să foloseşti din el cât doreşti. Ziua însă, alege o apă de toaletă mai uşoară, care să nu-i ameţească pe cei din jurul tău.

Unghiile roase: studente stresate sau femei de afaceri depăşite de situaţie, roadeţi totul în afară de unghii!

Şosete albe? Autorizate în două cazuri: faci sport sau navighezi!

Transparenţele nejustificate: doar dacă nu o faci cu artă, prin provocare sau estetică decalată (şi în acest caz, trebuie asigurată toată linia şi nu decalat doar acest detaliu), evită sutienul negru sau de culoare aprinsă sub o bluză albă.

Costumele de baie: ude, acestea riscă să îţi joace feste. Încearcă-le în cadă, acasă, înainte de plajă, pentru a evita o transparenţă pe care nu o vei mai putea evita.

Părul gras şi murdar: rezultatul este dezastruos! Toate mărcile cosmetice oferă şampoane delicate pentru spălări frecvente.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”