Primavara aceasta se poarta florile

Imprimate in materiale vaporoase, sub forma de accesorii sau arome pentru parfumuri, florile sunt vedeta sezonului acestuia de primavara.
  • Publicat:
Primavara aceasta se poarta florile
Primavara aceasta se poarta florile

Designerii nu intarzie sa adapteze acest trend colectiilor pe care le lanseaza. Fie ca aleg rozete 3D, modele florale sau imprimeuri cu petale, orice contine ideea de floare este la mare cautare primavara aceasta. Rochii, bluze, jachete, panataloni si chiar fuste, orice articol vestimentar poarta amprenta florala. Caracterizand un trend foarte feminin cu accente romantice, stilul este o sursa de inspiratie pentru producatorii de lacuri pentru unghii, de rujuri si chiar de parfumuri. Nuante noi de roz, liliachiu si alb invadeaza atat industria modei, cat si cea a cosmeticelor, dar nu numai. Accesoriile se adapteaza si ele pe masura, oferind un strop din prospetimea si lumina primaverii tinutelor.

Incaltaminte accesorizata cu flori stilizate
Fie ca optezi pentru tocuri lungi si ascutite, sau joase si delicate, fie ca alegi un pantof fara toc, este musai sa aiba un ornament floral, fie el chiar si schitat sau sugerat. Odata aleasa incaltamintea, ea trebuie asortata unei tinute potrivite. Asadar, iti recomandam o fusta scurta si un top nu foarte mulat, sau o combinatie din pantaloni drepti si camasa pe corp. Daca ai un stil mai romantic, poti sa imbraci o rochie vaporoasa care se va asorta perfect cu pantofii recomandati.

Topuri cu volane
Au fost in trend si sezoanele trecute, insa primavara aceasta devin un soi de must-have. Volanele in jurul decolteului sunt o alegere foarte inspirata, iar daca acestea sunt croite in forma de floare vor arata cu atat mai interesant cu cat vor purta blazonul trendului acestuia. In plus, acest tip de top este o alegere buna pentru persoanele care nu agreaza motivele florale imprimate sau accesorizate. Aceste topuri se asorteaza foarte bine cu o fusta de lungime medie, conservatoare, sau cu o pereche de pantaloni pe corp, ori gen pana. Se poate purta atat intr-o tinuta de zi, cat si intr-una de seara.

Buze in tonuri primavaratice
Gama larga de rujuri si lipglossuri de pe piata este menita sa satisfaca aceasta cerere sporita in ceea ce priveste nuantele sezonului. Hainele in culori deschise, roz, liliachii, albe si alte culori pastelate trebuie asortate cu nuanta buzelor. In acest fel au aparut noi variante cromatice de rosu, visiniu si trandafiriu. In plus, unii producatori de astfel de produse cosmetice au lansat rujuri revolutionare pentru acest sezon, rujuri care hranesc si intaresc buzele in mod natural, cu ajutorul extractelor esentiale din flori. Acestea pot fi recunoscute dupa ambalajul si capacul care insoteste batonul de ruj, elemente decorate cu motive florale.

Rochii din materiale cu motive florale
Nu este nimic altceva care sa sublinieze intr-o maniera mai fermecatoare si mai originala notiunea de feminitate… Indiferent ca alegi o rochie cu boboci mari de trandafir imprimate in material, sau o rochie delicata cu floricele de camp, poti fi sigura ca vei avea acel ceva atat de apreciat in acest sezon. In plus, vei simti primavara aproape si vei avea o senzatie de bine si de optimism. Daca vrei sa obtii o tinuta casual, asorteaza rochiei tale o pereche de pantofi cu talpa joasa, iar daca vrei sa fii eleganta, alege o niste pantofi cu toc inalt. In plus, poti sa imbarci si o jacheta pana la nivelul taliei, dintr-o culoare neutra.


Bijuterii florale
Cercei, bratari, brose, agrafe, pandantive, orice bijuterie la care te poti gandi… Chiar si mici flori metalice aplicate pe geanta sunt foarte trendy acest sezon. Gentile in forma de floare sunt foarte apreciate de catre designeri, in vreme ce o simpla brosa cu tematica florala poate adauga feminitate si originalitate tinutei office.

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
Machiajul natural
Machiajul natural
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân