(P) Ai grijă de pielea ta, fii frumoasă la orice vârstă!

Menopauza este o etapă foarte importantă în viaţă femeilor, cu un puternic impact, nu fizic (ginecologic, hormonal, dermatologic), ci şi unul psihologic. La această vârstă, femeile se confruntă cu trăiri dificile: multe au senzaţia că îşi pierd feminitatea, senzualitatea, că viaţa a trecut şi, cumva, se opreşte aici.
  • Publicat:
(P) Ai grijă de pielea ta, fii frumoasă la orice vârstă!
Menopauza este o etapă foarte importantă în viaţă femeilor, cu un puternic impact, nu fizic (ginecologic, hormonal, dermatologic), ci şi unul psihologic. La această vârstă, femeile se confruntă cu trăiri dificile: multe au senzaţia că îşi pierd feminitatea, senzualitatea, că viaţa a trecut şi, cumva, se opreşte aici.
 
În ciuda acestor schimbări care intervin, menopauza nu trebuie să fie privită ca o etapă care pune punct vieţii de până atunci, ci ca o perioadă cât se poate de firească. Viaţă poate continua #farapauza, cu înţelepciune şi pozitivism. Mai ales dacă schimbările pe care le aduce menopauza la nivelul pielii pot fi contracarate.

DHEA, hormonul tinereţii

Menopauza, împreună cu multiplele schimbări pe care le produce la nivelul pielii, a fost şi este studiată intensiv de medici, nutriţionişti şi experţi în sănătatea pielii. Printre aceştia, se numără şi cercetătorii de la Laboratoarele Vichy, care acum 15 ani, au creat gama Neovadiol, primul brand preocupat de tratarea pielii lipsite de densitate, confort, luminozitate şi prospeţime, ca efect al instalării. menopauzei. Astăzi, Vichy continuă povestea Neovadiol pentru reda confortul şi încrederea femeilor şi are grijă de pielea femeilor aflate în perioada de după instalarea menopauzei, făcând un nou pas prin descoperirea impactului “hormonului tinereţii” asupra pielii.
 
În timpul menopauzei, nivelul hormonilor scade şi îmbătrânirea pielii este accelerată. În acest context, Vichy a identificat beneficiile DHEA (Dehidroepiandrosteron este cel mai abundent hormon steroid de la nivelul pielii), capabile să acţioneze asupra tuturor funcţiilor pielii tinere.
 
Astfel, Vichy a creat Neovadiol Complex Substitutiv, prima cremă a cărei formulă este capabilă să compenseze efectele menopauzei asupra pielii. Practic, vorbim de o formulă care „transformă” pielea femeilor în toate privinţele, reinfuzând-o cu tinereţe.  
 
Fiind inspirată de beneficiile hormonului tinereţii asupra pielii, gama Neovadiol Complex Substitutiv conţine ingrediente dermatologice active care acţionează asupra indicatorilor cutanaţi afectaţi de menopauză.
O formulă eficientă
Combinaţia activă a celor 4 ingrediente active Hedione, Hepes şi Pro-Xylane asigură eficacitatea produsului asupra tenului în perioada menopauzei.

Pro-Xylane 

Concentraţia acestei molecule biomimetice brevetate de L’Oréal a crescut la 3%, adică de zece ori concentraţia formulelor anterioare. Aceasta acţionează asupra a nu mai puţin de trei indicatori implicaţi în întinerirea pielii: colagenii I şi III (sursă de fermitate şi densitate); grosimea epidermei şi reducerea zonelor închise la culoare. Pielea este regenerată la toate nivelurile, devenind mai plină şi mai densă. Ridurile sunt umplute, iar pielea devine mai luminoasă şi mai uniformă. 

Hepes 

Cunoscut pentru proprietăţile sale de exfoliere, acest ingredient acţionează asupra proteazelor, enzime implicate în procesul de descuamare naturală. Prin reglarea exfolierii, acesta promovează regenerarea celulară, schimbă aspectul pielii la suprafaţă, şi combate cu succes pielea groasă, aspră. 

Hedione 

Un derivat al acidului jasmonic, acest ingredient creşte producţia naturală de lipide care se găsesc în mod natural în sebum şi care lipsesc când pielea suferă schimbări hormonale. Prin urmare, produsul netezeşte pielea, îi asigura confort şi supleţe.
 
Crema Neovadiol Complex Substitutiv oferă densitate, fermitate, o senzaţie de prospeţime şi redefineşte volumele. Pentru că are o aromă preponderent verde şi florală, aceasta combină note de măr şi ceai verde cu iris şi iasomie, culminând într-o notă de bază delicată de mosc şi violete.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Tratamentele cu botox mereu la modă
Tratamentele cu botox mereu la modă
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”