Obtine bronzul perfect la tine acasa!

Vrei sa te bronzezi cat mai repede si fara batai de cap? Produsele autobronzante iti sunt la indemana, sunt mai sanatoase decat expunerile de ore intregi la soare sau solar si ai de unde alege: de la crema, spray, gel si spuma, pana la servetele si manusi
  • Publicat:
Obtine bronzul perfect la tine acasa!

Vrei sa te bronzezi cat mai repede si fara batai de cap? Produsele autobronzante iti sunt la indemana, sunt mai sanatoase decat expunerile de ore intregi la soare sau solar si ai de unde alege: de la crema, spray, gel si spuma, pana la servetele si manusi.

Spray-ul pentru bronzat

Ideale pentru corp, spray-urile te ajuta sa ajungi in locurile dificile cum ar fi, de exemplu, partea din spate a picioarelor. Pulverizeaza de la 30 de cm distanta (distanta poate varia in functie de produs), pe toata suprafata corpului, cu exceptia zonelor care nu ar fi bronzate in mod natural (palme, axile, talpi).

Plus: usor de folosit, se usuca repede, ceea ce inseamna ca te poti imbraca destul de repede dupa aplicare.
Minus: ai grija unde pulverizezi!
Sfat: este ideal pentru diminetile in care vrei sa adaugi repede putin bronz picioarelor tale, mai ales daca ai deja un bronz natural discret. Asigura-te ca testezi produsul pentru a evita ulterioarele probleme (de exemplu, nu iti place nuanta, sau ai alergie la respectivul produs). Nu risca folosindu-l inaintea unui eveniment important pentru tine!

Gelurile si spumele de bronzat

Acestea sunt ideale pentru corp datorita aplicarii lor fluide. Gelurile sunt repede absorbite de piele si destinate unui masaj delicat, in timp ce spumele intra in piele aproape instantaneu.

Plus: ofera o senzatie placuta la folosire.
Minus: pot aparea urme si dungi daca nu-l intinzi bine. Foloseste un produs colorat ca sa vezi unde l-ai aplicat.
Sfat: autobronzantele sub forma de gel sau spuma sunt o alternativa buna la cele de tip spray, dar nu se potrivesc pentru pielea uscata. Acestea nu hidrateaza suficient de bine si pot usca si mai mult pielea.

Crema si laptele autobronzant

Sunt mult mai potrivite pentru fata. Albe, transparente sau colorate, sunt disponibile in orice varianta. De obicei contin ingredinti activi hidratanti ce hranesc pielea. Laptele aurobronzant te ajuta sa obtii treptat bronzul dorit si se poate aplica si pe fata.
 
Plus: hidratare intensa pentru pielea ta.
Minus: laptele si cremele au de cele mai multe ori un miros specific de autobronzant, ce poate fi mascat cu parfum. Este posibil sa dureze ceva timp pana sunt absorbite de piele.
Sfat: reprezinta alegerea perfecta daca ai pielea uscata. Laptele autobronzant este ideal pentru ca te ajuta sa obtii treptat culoarea dorita, decat sa treci peste noapte de la picioare albe ca laptele, la un bronz perfect.

Servetelele autobronzante

Utimele produse de voiaj, pentru bronzatul “pe fuga”.

Plus: nu ocupa spatiu in bagajul tau si sunt perfecte pentru urgentele in ceea ce priveste bronzul.
Minus: exista riscul unei colorari neuniforme.
Sfat: ideale pentru mici retursuri.

Manusile autobronzante
Cele mai noi produse ale acestui sezon, manusile iti permit sa te bronzezi fara sa te murdaresti pe maini.

Plus: usor si convenabil, fara palme portocalii! Bronzul dureaza pana la o saptamana.
Minus: din cauza ca produsul pentru bronzat este impregnat in manusa, nu te poti bronza treptat.
Sfat: foloseste-le impreuna cu alte produse autobronzante pentru a obtine culoarea pe care o doresti.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Se apropie sezonul costumului de baie...
Se apropie sezonul costumului de baie...
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân