Manichiură la domiciliu: 7 pași pentru unghii perfecte

  • Publicat:
Manichiură la domiciliu: 7 pași pentru unghii perfecte

O manichiură la domiciliu de succes necesită mai mult decât alegerea culorii potrivite pentru unghiile tale. Mult mai mult este vorba despre pregătirea și îngrijirea corectă după aplicarea ojei. Dacă vei învăța care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a-ți crea singură manichiura, vei putea face asta oricând: în weekend, într-o seară și, cel mai important, ori de câte ori îți dorești.

Nailsup îți pune la dispoziție tot ceea ce ai nevoie pentru a te ocupa singură de unghiile tale.

Îndepărtează corect oja veche 

Înainte de a aplica o culoare nouă, este important să îndepărtezi ușor lacul vechi de pe unghii fără a le deteriora. Este recomandat să folosești o soluție Silcare pentru îndepărtarea ojei. La îndepărtarea lacului vechi, tragerea în loc de mișcări de frecare protejează unghia. Îndepărtează oja de la rădăcină în direcția vârfului unghiei, pentru a nu o deteriora. Tampoanele de bumbac îmbibate în acetonă sunt ideale pentru îndepărtarea ușoară a lacului vechi.

Hidratarea unghiilor și a pielii

Înainte de realizarea manichiurii și de alegerea culorii potrivite, este important să îți menții unghiile și pielea bine hidratate. Unii experți recomandă utilizarea uleiului de măsline cald în acest scop. După încălzire pentru o perioadă scurtă de timp, aplică-l pe mâini, lasă-l să își facă efectul și apoi să se usuce.

Ai grijă de cuticule 

După ce mâinile și unghiile au fost hidratate în mod adecvat cu o zi înainte, urmează un alt pas fundamental pentru o „manichiură la domiciliu”: tratamentul cuticulei. Dar cum le tai corect? Este recomandat să îndepărtezi cu forfecuța părțile proeminente, după umezirea acesteia cu un ulei pentru cuticule Base One cu portocală de la Nailsup.

Folosește ustensilele potrivite 

O „manichiură la domiciliu” ideală include și îngrijirea completă a unghiilor. Așa că este timpul să investești într-un kit pentru unghii Nailsup, care îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru îngrijirea și întreținerea unghiilor.

Pilește corect unghiile 

Variațiile diferitelor forme ale unghiilor par nesfârșite, deoarece există numeroase posibilități de proiectare a unghiilor. Ține cont însă de un sfat important, mai exact acela de a nu îndepărta prea mult, pentru a evita deteriorarea unghiilor. Mișcările blânde din lateral spre mijloc promit un rezultat armonios. După pilire, este recomandat să utilizezi o pilă de lustruire pentru a uniformiza suprafața și rămășițele cuticulei. Instrumentele potrivite de la Nailsup, precum și tehnicile de manichiură te vor ajută să creezi culori strălucitoare și durabile pe unghii.

O bază, două straturi de ojă și un strat superior

Poate părea evident, dar acest lucru trebuie reamintit: înainte de a aplica un lac de unghii, este necesar să creezi o bază care să protejeze unghia. Acest lucru va face unghiile uniforme și culoarea va fi mai ușor de aplicat după aceea. De asemenea, asigură-te că este o ojă de bună calitate în stare bună, așa cum este cea de la Nailsup. Două straturi de ojă, precum și un strat superior care sigilează unghiile promit un rezultat strălucitor și de lungă durată. Apoi lasă straturile de ojă să se usuce bine pentru a beneficia de rezultat pentru o lungă perioadă de timp.

Îngrijirea post-manichiură

Uneori, micile remedii casnice sunt mai bune decât toate cremele sau uleiurile speciale. Dacă ai unghiile gălbui din cauza îndepărtării ojei, poți folosi ulei de arbore de ceai pentru a-ți menține mâinile și unghiile sănătoase.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”