Lifting de sprâncene, un nou trend printre vedete. Vezi cât costă

Ce este liftingul de sprâncene?
  • Publicat:
  • Actualizat:
Lifting de sprâncene, un nou trend printre vedete. Vezi cât costă
foto: arhivă Ela Crăciun

Liftingul de sprâncene este o procedură care se bucură de multă apreciere și în rândul vedetelor de la Hollywood, două dintre celebritățile de afară care au apelat la ajutorul esteticienilor în acest sens fiind Kendall Jenner și Bella Hadid. În România, Ela Crăciun a încercat această procedură.  Am aflat amănunte!

Ela Crăciun este unul dintre cei mai apreciați bloggeri de parenting din România și autor al unor cărți despre creșterea și educarea copiilor. Puțini știu însă că în materie de frumusețe și look, sora Elei Crăciun este cea care de fapt are mereu un cuvânt de spus. Acesta este și motivul pentru care de curând doctor Ana Crăciun Douglas a performat o nouă procedură de succes, care spre entuziasmul surorii sale, s-a tradus într-un aspect mai luminos și mai tonifiat al feței.

,,Este o diferență incredibilă între cum arătau sprâncenele mele înainte de lifting și cum arată acum. Sunt foarte încântată de rezultat. De câțiva ani încoace, sora mea este cea care se ocupă de tenul meu. Nimeni altcineva nu este responsabil în acest moment de tenul meu minunat și pot spune că toate complimentele pe care le primesc despre cât de luminoasă este și cât de bine arată fața mea, i se datorează surorii mele.”, a declarat Ela Crăciun.

Ce este liftingul de sprâncene și la ce ajută

,, În primul rând trebuie subliniat faptul că liftingul sprâncenelor cu fire PDO este o procedură non-chirurgicală, care este recomandată în cazul persoanelor care au pleoapele căzute, ceea ce poate genera un aspect trist și chiar ușor obosit. Se mai recomandă realizarea acestei proceduri atunci când ne dorim un aspect mai tânăr sau pur și simplu să corectăm asimetria pleoapelor sau sprâncenelor. Rezultatele sunt subtile și naturale, ceea ce eu personal încurajez foarte mult pacientele să caute. În rândul vedetelor de la Hollywood și nu numai această procedură mai este cunoscută și sub denumirea de fox eyes.”, a declarat doctor Ana Crăciun Douglas despre liftingul de sprâncene.

Cât durează efectul și cât costă liftingul de sprâncene

În primele zile după procedură sprâncenele pot fi mai ridicate, dar rezultatele durează până la 2 ani. De asemenea, procedura nu implică durere.  în cadrul unei consultații pacientele pot afla totul despre această procedură nedureroasă, ale cărei rezultate pot rezista până la 2 ani. Costul unui llifting de sprâncene poate ajunge și la 1.200 de euro.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Cum să scapi de celulită
Cum să scapi de celulită
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân