Lactacyd Femina

Sunt multe aspecte ale vietii feminine care fac din noi ceea ce suntem, iar ingrijirea intima este fara indoiala unul dintre ele. Atat in timpul adolescentei cat si la maturitate, igiena intima joaca un rol major in viata noastra. Practic, fiecare dintre
  • Publicat:
Lactacyd Femina
Lactacyd Femina

Trebuie sa stim faptul ca imunitatea naturala a zonei intime feminine variaza in functie de varsta unei femei. Schimbarile care se produc in viata fiecareia dintre noi, cum ar fi pubertatea, ciclurile menstruale sau menopauza, pot tulbura rezistenta naturala a corpului nostru. pH-ul natural, usor acid al vaginului poate fi insa afectat si de alti factori. Te-ai gandit vreodata ca stressul zilnic, oboseala sau chiar imbracamintea prea stransa pe corp pot cauza infectii vaginale? Acelasi lucru este valabil si pentru antibiotice, contraceptive si tampoane igienice. Sauna, sala de sport sau piscina sunt locuri in care ne putem rasfata corpul si mintea dupa o zi incarcata la serviciu . Modificari ale mediului vaginal pot aparea insa si in aceste cazuri, iar echilibrul nostru natural poate fi afectat. Pana si igiena obisnuita ne poate afecta imunitatea daca nu folosim produse special create, deoarece sapunurile de toaleta sau gelurile de dus obisnuite sunt total nerecomandate pentru igiena zonelor intime.

Pentru ca ritmul nostru de viata este foarte alert, acum avem la indemana servetelele intime Lactacyd Femina. Imbibate cu emulsia Lactacyd Femina pentru o protectie eficienta, dar delicata, acestea sunt de mare ajutor in momentele in care jonglezi cu zilele agitate. De la birou la sala, de la sala, la cinema, nimeni nu te mai poate opri din programul tau zilnic.

Utilizand servetelele Lactacyd Femina pentru igiena zonelor intime in locul produselor obisnuite vei vedea diferenta: eliminarea oricarei senzatii de disconfort si a mirosurilor dezagreabile, pentru a ne bucura de o zi fara griji de dimineata pana seara. In plus, vei putea pastra acea senzatie placuta de curatenie si prospetime. Folosindu-le zilnic te vei bucura de o senzatie de libertate care te va ajuta sa devii mult mai increzatoare. Produsul este recomandat atat in timpul menstruatiei, cat si la menopauza, in perioada anterioara pubertatii, in timpul sarcinii si dupa nastere. Folosirea sa este recomandata si dupa activitati sportive intense sau sauna, dar si dupa contact sexual.

Lactacyd Femina este disponibil in farmacii si in marile magazine (hypermarketuri-supermarket-uri). Si sa nu uitam ca trebui sa consultam un medic ginecolog in toate situatiile in care senzatia de disconfort vaginal, mancarimile sau iritatiile persista.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Super ten cu o super molecula
Super ten cu o super molecula
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân