Invata sa-ti iubesti corpul!

Imaginea fizica reprezinta ceea ce vedem cu totii cand ne privim in oglinda, dar mai ales cand ne concentram mai mult pe partile care nu ne plac ale corpului nostru. Chiar daca cei din jur ne vad ca pe niste persoane cu un fizic placut, cateodata, ei nu
  • Publicat:
Invata sa-ti iubesti corpul!
Invata sa-ti iubesti corpul!

Pregateste-te sa-ti redobandesti increderea!
Daca esti o persoana sedentara, schimba acest lucru facand miscare. Nu uita sa te ridici de pe fotoliu sau canapeaua pe care stateai de obicei ore in sir si gandeste-te sa faci altceva.
Nu consuma alimente in fata televizorului. Atentia iti va fi distrasa si poti sa mananci mai mult decat iti este necesar.
Nu face comparatii!
Atunci cand rasfoiesti o revista nu te poti abtine sa analizezi in special pozele in care apar modelele? Evita sa faci comparatii intre fizicul tau si al manechinelor respective, vei fi dezamagita!
Scurteaza timpul rezervat oglinzii!
Esti tentata sa stai ore in sir in fata oglinzii aranjandu-ti parul, machiajul sau hainele pe care le  imbraci? Dedica acest timp saloanelor de frumusete unde vei sta relaxata si te vei simti rasfatata de tratamentul oferit.

Mananca sanatos!
Un alt pas important in favoarea aspectului tau fizic este dieta. Desi suna drastic, nu te gandi neaparat la un regim alimentar (decat daca este cazul ). Consuma alimente sanatoase, evita mancarurile grele si mai ales gustarile si cinele tarzii! Te vei simti mai bine si acest sentiment se va adauga firesc la construirea unei imagini mai bune!

Cere ajutor specializat!
Simti ca nu poti trece de una singura peste toate acestea? Consulta un terapeut! El te va ajuta sa te concentrezi asupra obiectivelor pe care ti le-ai propus. Iubeste-ti corpul in intregime! Nu–ti concentra toata atentia asupra partilor mai putin placute ale fizicului tau. Aminteste-ti ca exista si alte aspecte importante ale vietii tale care iti pot aduce satisfactii!

Articol exclusiv online.

Mihaela Gramada

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Sanatatea vine din apa termala!
Sanatatea vine din apa termala!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân