Implanturile mamare joaca la Hollywood

Este replica actritei americane Denise Richards care a declarat intr-un interviu ca "implanturile mamare reprezinta o investitie pe termen lung" si ca a ajuns sa fie multumita de marimea actuala a sanilor ei abia dupa… o a treia operatie estetica.
  • Publicat:
Implanturile mamare joaca la Hollywood
Implanturile mamare joaca la Hollywood

Este replica actritei americane Denise Richards care a declarat intr-un interviu ca „implanturile mamare reprezinta o investitie pe termen lung” si ca a ajuns sa fie multumita de marimea actuala a sanilor ei abia dupa… o a treia operatie estetica.

Denise Richards, fosta sotie a actorului Charlie Sheen, a vorbit despre implanturile ei cu silicon, intr-un interviu pe care l-a acordat in cadrul unei campanii de promovare a volumului ei de memorii, intitulat „The Real Girl Next Door”.

Prima operatie, in mare graba

Actrita in varsta de 40 de ani, care a adoptat de curand o fetita, Eloise, a recunoscut cu aceasta ocazie ca nu s-a informat suficient atunci cand a facut prima operatie estetica, la varsta de 19 ani. Richards a spus ca in acea perioada „se grabea” sa isi mareasca bustul, dupa ce o prietena de-a ei a facut o operatie similara.

„Cand aveam 19 ani, un medic mi-a pus implanturi mai mari decat cele pe care le cerusem eu. Eram atat de grabita sa mi le pun, incat nu ma informasem deloc in legatura cu acel doctor”, a declarat actrita americana pentru tabloidul US Weekly.

Rugata sa explice motivul pentru care nu l-a dat in judecata pe acel medic, Denise Richards a spus: „M-am simtit foarte vulnerabila. Ma pregateam sa joc in filmul «Wild Things» si nu voiam sa fiu implicata intr-un proces cu un chirurg estetician”. Desi era nemultumita de rezultatul primei operatii, actrita a apelat dupa o perioada la o a doua interventie chirurgicala, marindu-si si mai mult circumferinta bustului.

Vorba aceea: a treia oara cu noroc

Actrita afirma insa ca abia acum poate sa spuna ca este fericita cu felul in care arata sanii ei, dupa o a treia operatie: „Aceasta este marimea pe care mi-o doream la varsta de 19 ani. Implanturile mamare reprezinta o investitie pe termen lung. Acum, sunt fericita cu ei”.

In noul ei volum de memorii, Denise Richards vorbeste despre relatia cu fostul ei sot Charlie Sheen, dar si despre mama ei Joni, decedata in 2007 din cauza unui cancer. Denise Richards, fosta Bond Girl, s-a casatorit cu Charlie Sheen, de care a divortat in 2006, si le creste pe cele doua fiice ale lor, Sam, in varsta de 7 ani, si Lola, in varsta de 6 ani.

Citeste si: Silicoane de vedeta: unele recunosc interventia, altele nu!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân