Se poarta buzele pline. Afla cum le obtii!

Se poarta buzele senzuale! Stiai nu? E musai ca acest sfarsit de an sa te gaseasca ispititoare, cu o gura numai buna de sarutat. Apeleaza la un mic truc de make-up si ca printr-o vraja efectul va fi cel scontat. Iata cum...
  • Publicat:
Se poarta buzele pline. Afla cum le obtii!
Se poarta buzele pline. Afla cum le obtii!

Se poarta buzele senzuale! Stiai nu? E musai ca acest sfarsit de an sa te gaseasca ispititoare, cu o gura numai buna de sarutat. Apeleaza la un mic truc de make-up si ca printr-o vraja efectul va fi cel scontat. Iata cum…

Pentru a obtine mai mult volum la nivelul buzelor, trebuie aplicat in prealabil, la nivelul buzelor si pe contur, un fond de ten cu o nuanta mai deschisa. Acest truc ajuta la neutralizarea pigmentului buzelor, trasarea mai usor a conturului si determina rujul sa persiste mai mult.

Odata luminata zona buzelor se traseaza conturul inclusiv in interiorul buzelor pentru mai multa persistenta. Se aplica rujul cu ajutorul unei pensule speciale de buze.

Cat mai simetric si corect, tinand cont de regulile de trasare a conturului de buze: respectiv se incepe cu centul buzei superioare si se uneste cu comisurile si identic si pentru buza inferioara.

Dupa ce s-a aplicat rujul se absoarbe excedentul cu ajutorul unui servetel uscat. Peste buze se aplica un strat de pudra pulbere translucida si dupa ce s-a indepartat pudra se reia conturarea si aplicarea rujului.

In acest fel se prelungeste persistenta rujului. De altfel valabil pentru orice nuanta de ruj. Hot tip: alege rosu, mov si nuantele nude!

Citeste si: Super buze, pline si gata de sarutat!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Hidrateaza-te cu squalan de plante!
Hidrateaza-te cu squalan de plante!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”