Hidrateaza-te cu squalan de plante!

Ai o piele uscata si sensibila? Ei bine, e timpul sa apelezi la o lotiune hidratanta cu ulei de macadamia si squalan de plante. Hipoalergenic, fara parfum si fara coloranti, un astfel de produs reda rapid echilibrul natural al pielii.
  • Publicat:
Hidrateaza-te cu squalan de plante!
Hidrateaza-te cu squalan de plante!

Ai o piele uscata si sensibila? Ei bine, e timpul sa apelezi la o lotiune hidratanta cu ulei de macadamia si squalan de plante. Hipoalergenic, fara parfum si fara coloranti, un astfel de produs reda rapid echilibrul natural al pielii. Prin urmare, este obligatoriu sa faca parte din ritualul tau zilnic de ingrijire.

Iti place sau nu, pielea ta are cel mai mult de suferit in anotimpul rece. De aceea expertii in frumusete trag un semnal de alarma si recomanda un program complet si sustinut de ingrijire si infrumusetare. Zonele sensibile si afectate au prioritate, iar lotiunile hidratante reprezinta solutia ideala pentru o piele fina, ce isi va pastra fermitatea pentru un timp indelungat.

Printre ingredientele de top cu rezultate vizibile in timp record se numara uleiul de macadamia, squalanul de plante, uleiul de masline, untul de shea si extractul de lamaie. Uleiul de macadamia contine acizi grasi nesaturati, care hranesc, calmeaza iritatiile si netezesc pielea aspra, foarte uscata.

Squalanul de plante inmoaie, netezeste si reface patura hidrolipidica, limitand pierderea transepidermica de apa. Extractul de lamaie improspateaza si confera fermitate. Asigura-te ca 24 din 24 pielea ta este indeajuns de hidratata, hranita si catifelata!

Vezi si video: Vreti o piele frumoasa si stralucitoare? Nu va rezumati doar la utilizarea unor cosmetice, consumati si alimente benefice pielii

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân