Glamour Beauty

Soare, vacanta, voie buna... Intr-un cuvant, vara! Savureaza din plin zilele insorite si nu rata nici o ocazie sa stralucesti. Cateva reguli de make-up, un pic de indemanare si fantezie... Nimic mai simplu!
  • Publicat:
Glamour Beauty
Glamour Beauty

Soare, vacanta, voie buna… Intr-un cuvant, vara! Savureaza din plin zilele insorite si nu rata nici o ocazie sa stralucesti. Cateva reguli de make-up, un pic de indemanare si fantezie… Nimic mai simplu! Tenul natural capata un aer glamour prin aplicarea de lac peste fardul de pleoape in nuante de petale de trandafir si pe sprancene. Contrastul dintre ochii puternic conturati si arcada in culori deschise, la care se adauga mascara cu gliter creeaza o nota de rafinament si mister. O privire foarte incisiva se potriveste cu pielea bronzata si satinata. Combinatii indraznete la ochi, sprancene foarte bine conturate, buze intr-o nuanta de bej auriu deschis se completeaza si dau un aer de felina. Impleteste-ti parul in codite, prinde-le cu agrafe si vei obtine o coafura spectaculoasa si usor de realizat. Iti poate vei in ajutor si o esarfa viu colorata. Girls Just Wanna Have Fun!


 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Perfect sun exposure
Perfect sun exposure
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”