Genele false: cum să le cureți corect

Genele false au devenit din ce în ce mai populare, fie că vorbim de cele aplicate fir cu fir, pe care le putem întreține lunar, fie că vorbim de cele tip bandă.
  • Publicat:
Genele false: cum să le cureți corect
Foto: pexels

Genele false au devenit din ce în ce mai populare, fie că vorbim de cele aplicate fir cu fir, pe care le putem întreține lunar, fie că vorbim de cele tip bandă pe care le putem aplica atunci când simțim că machiajul nostru are nevoie de o completare.

Cu toate astea, se întâmplă să folosim produse de make-up precum mascara sau farduri care le pot murdări. Este foarte important să avem o rutină de îngrijire și pentru genele false, mai ales dacă ne dorim să reziste pentru mai mult timp sau să nu ne afecteze sănătatea ochilor.

Cum să cureți genele false

Genele false ar trebui curățate după fiecare utilizare. Folosește un produs delicat de curățare precum un șampon de bebeluși și lasă-le în amesec pentru câteva minute. După ce ai aplicat produsul pe gene freacă ușor cu ajutorul degetelor sau cu o perie moale pentru a îndepărta impuritățile și resturile de machiaj.

În cazul genelor de tip bandă, există șanse mari să rămână gel adeziv pe ele. După ce ai terminat să le cureți, lasă-le să se usuce, iar la final, după ce sunt complet uscate, cu ajutorul unei periuțe de gene, piaptănă-le pentru a reveni la forma inițială și pentru a preveni să se lipească între ele.

Cum să cureți extensiile de gene

Când vine vorba de extensiile de gene evită să te speli pe față în zona ochilor ca atunci când nu le ai sau mai ales când ești sub duș pentru că pui o presiune prea mare pe ele, iar această mișcare agresivă duce la deteriorarea lor. Aplică pe un prosop din microfiibră un produs de curățare fără ulei, pentru că asta este cea mai prietenoasă formulă care nu slăbește adezivul de gene.

După ce ai spălat genele, cu ajutorul unei periuțe pentru gene le poți aranja.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân