Frumusete la ceas aniversar

Citeam cu circa 15 ani in urma declaratiile unei vedete care sustinea ca decat sa-si cumpere haine foarte scumpe pentru a tine pasul cu moda, prefera sa-si investeasca banii in creme si tratamente care sa-i mentina aspectul tanar al pielii pentru ca “una singura are si cu ea va defila tot restul vietii!”. Nimic mai adevarat!
  • Publicat:
Frumusete la ceas aniversar
Frumusete la ceas aniversar

Dupa „o anumita varsta” – formulare sablon de care uziteaza cele mai multe dintre femeile mahnite din pricina amprentei timpului, se impune o mai mare grija fata de aspectul fizic. Noi am inteles acest lucru si credem ca v-am convins si pe voi, de-a lungul timpului, ca saloanele de frumusete nu sunt doar niste mofturi.

Aniversarea celor 6 ani de „Ce se intampla, doctore?” m-a pus fata-n fata cu o adevarata provocare: sa alcatuiesc rapid un potpuriu al celor mai eficiente tratamente pentru frumusete si relaxare, al spa-urilor si saloanelor formidabile in care m-as intoarce oricand si pe care le-as recomanda mereu femeilor dragi din viata mea.

O singura pagina nu mi-ar ajunge, desigur, sa cuprind toate aceste locuri exceptionale, insa am sa fac cateva recomandari pentru ca tineretea sa va ramana mereu pe chip si in suflet.
Citeam cu circa 15 ani in urma declaratiile unei vedete care sustinea ca decat sa-si cumpere haine foarte scumpe pentru a tine pasul cu moda, prefera sa-si investeasca banii in creme si tratamente care sa-i mentina aspectul tanar al pielii pentru ca „una singura are si cu ea va defila tot restul vietii!”. Nimic mai adevarat!

Nu va refuzati nicicand un tratament facial cu produse pe baza de acid hialuronic si colagen. Sunt printre cele mai eficace arme impotriva ridurilor. De asemenea, nu neglijati importanta masajului, facial si corporal, caci stimuleaza circulatia si punctele energetice, revitalizand astfel tegumentele.

Sauna este nu doar un excelent exercitiu de detoxifiere, dar poate ati observat si voi cata luminozitate capata pielea dupa o astfel de experienta. Saloanele mai dotate au specialisti care va pot aplica tratamente uimitoare de ridicare a sanilor, fara a fi nevoie sa apelati la chirurgie.

Iar cateva sedinte de epilare cu lumina intens pulsata va scapa definitiv de foliculita, transformand aspectul pielii intr-un mod uimitor. Cresterea in greutate pe masura ce inaintam in varsta este un fenomen natural, influentat in mare parte de fluctuatiile hormonale.

Citeste si: Operatiunea „Spa la tine acasa”

 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Cele mai noi tehnici de slabire
Cele mai noi tehnici de slabire
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”