Fotomodelele de succes ale Romaniei

Nu degeaba se spune ca romancele sunt unele dintre cele mai frumoase femei din lume.
  • Publicat:
Fotomodelele de succes ale Romaniei
Fotomodelele de succes ale Romaniei

Nu degeaba se spune ca romancele sunt unele dintre cele mai frumoase femei din lume. Sase reprezentante ale sexului frumos din Romania au confirmat deja acest lucru: Catrinel Menghia, Diana Dondoe, Irina Lazarescu, Elena Baguci, Carmen Prodan si Valentina Pelinel. Au plecat de pe plaiurile noastre pentru a cunoaste faima pe podiumurile marilor capitale ale modei, numarandu-se printre modelele care au reusit sa se impuna pe piata internationala. Dupa ce in anul 2002 a fost desemnata "Modelul Anului" in Romania, Catrinel Menghia a semnat primul contract important cu Emporio Armani, luand astfel decizia de a se muta la Milano, unde si-a inceput cu adevarat cariera de model international.

Catrinel a fost remarcata si astfel a ajuns imaginea a cel putin 10 marci foarte populare in Europa printre care Emporio Armani, I.D Sarrieri, Bruno Manetti, Cotton Club si Triumph.

"Lucrez foarte mult in prezentari de lenjerie, unde se plateste bine, iar cea mai pretentioasa campanie de pana acum a fost Emporio Armani Lingerie", a declarat Catrinel.

 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Remodeleaza-ti corpul!
Remodeleaza-ti corpul!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân