Remodeleaza-ti corpul!

Rowe a lansat in Romania cea mai revolutionara metoda de remodelare corporala rapida - cavitatia ultrasonica, un procedeu nou, realizat de aparatul Ultralipo - care da un nou contur corpului in numai 3 sedinte.
  • Publicat:
Remodeleaza-ti corpul!
Remodeleaza-ti corpul!

Rowe a lansat in Romania cea mai revolutionara metoda de remodelare corporala rapida – cavitatia ultrasonica, un procedeu nou, realizat de aparatul Ultralipo – care da un nou contur corpului in numai 3 sedinte. Testele clinice demonstreaza o reducere in medie cu 4 cm la prima sedinta si aproape cu 10 cm dupa 3 sedinte. Terapia are un efect instantaneu similar unei liposuctii chirurgicale.

Iti simti picioarele grele?

Conform studiilor medicale, un tratament de o luna cu Lioton gel reduce cu 81% senzatia de greutate in picioare. Datorita usurintei cu care se aplica si a eficientei sale, Lioton gel poate fi folosit acasa, la serviciu sau oricand iti simti picioarele „de plumb“. In plus, actioneaza eficient si in cazul vanatailor, care nu sunt altceva decat zone cu vase de sange sparte. Lioton gel imbunatateste microcirculatia si reda aspectul frumos si natural al piciorului.

Mai mult, folosind in mod constant Lioton gel indepartezi pericolul formarii varicelor sau poti contribui la ameliorarea lor. De acum, ai o rezolvare rapida si sigura atunci cand simti oboseala zilei in picioare. Lioton gel iti sta aproape, pentru picioare sanatoase si frumoase!

Frumusetea vine din Marea Moarta

Ai tot auzit de tratamentele spa exceptionale care se fac cu extracte din apa Marii Moarte. Acum, poti incerca pe propria-ti piele beneficiile acestora folosind cosmeticele Premier. Principalul ingredient din aceste cosmetice este namolul ce stimuleaza circulatia sangvina, având astfel efect detoxifiant si regenerator.

O alta componenta de baza este reprezentata de sarurile minerale ce stimuleazam metabolismul celular si circulatia sangvina. Cel de-al treilea ingredient specific este apa din Marea Moarta, care creste rata metabolismului celular, activeaza enzime specifice, stimuleaza si potenteaza cresterea celulara.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”