Fa curatenie generala in… garderoba!

Fa-ti ordine in dulapul cu haine inainte sa te decizi pentru o noua sesiune de shopping!
  • Publicat:
Fa curatenie generala in… garderoba!
Fa curatenie generala in… garderoba!

Despre frumusetea romancelor se vorbeste in toata lumea. De ce nu s-ar vorbi si despre eleganta si bunul gust in materie de vestimentatie? Inca mai avem de invatat pana vom putea ajunge la subtilitatea si rafinamentul frantuzoaicelor, dar parcurgand cu pasi mici si siguri lectii de stil, vom putea sa fim nu doar frumoase, ci si bine imbracate.

Pe langa instinctul si gustul propriu atunci cand iti alegi hainele (care vorbesc despre tine, inainte ca tu sa scoti un cuvant) este bine sa cantaresti de doua ori beneficiul pe care ti-l aduce noua achizitie. Nu da satisfactie doar placerii de moment. „Manual de stil”, cartea stilistului Dana Budeanu, poate fi chiar punctul de plecare catre gasirea identitatii vestimentare.

Primul pas ar fi sa-ti faci ordine in dulap si sa elimini hainele care nu te avantajeaza si care nici nu vor reveni la moda.Cumpara-ti piese vestimentare de baza! De la ele vei construi tinutele. Iata lista acestora!

– Jeansii cu talie inalta si forma piramidala a cracului, cei cu aplicatii de pietre, paiete, inscriptii, logouri si cei cu talie foarte joasa si vedere la lenjeria intima. Toate hainele care ti-au ramas mici!

– Toate hainele pe care le-ai purtat in liceu. Toate dresurile 15 si 20 den.

– Pantofii si cizmele „cioclu”, cu varf ascutit si lung si tocuri cui, botinele cu varful patrat si tocuri asemenea, balerini cu varf patrat, pantofii si cizmele albe cu talpi negre, toti pantofii cu tocuri din plastic sau metal, gecile de piele turcesti (pana la jumatatea soldurilor, cu umeri pusi si maneci intoarse), paltoanele lungi pana in pamant, negre.

– Gentile si curelele din vinilin, cele vechi, cele cu fermoare la vedere si accesorii metalice de proasta calitate, cele albe de lac.

Afla mai multe din editia tiparita a revistei Ce se intampla doctore?

Citeste si 5 greseli legate de alegerea vestimentatiei
                  Stiluri – Manly

Foto:  SHUTTERSTOCK

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Cum arata sanii perfecti?
Cum arata sanii perfecti?
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”