Descopera parfumul perfect, facut special pentru tine!

Note inalte, note medii si note de baza... De cap, de inima si de suflet... Parfumul este mai mult decat o sticla de milioane. Inauntrul ei este o forta care te face sa te simti fantastic si-ti schimba starea de spirit precum 100 metri sprint. Uimitor cat sex appeal si fericire la un loc!
  • Publicat:
Descopera parfumul perfect, facut special pentru tine!
Descopera parfumul facut anume pentru tine!

Note inalte, note medii si note de baza… De cap, de inima si de suflet… Parfumul este mai mult decat o sticla de milioane. Inauntrul ei este o forta care te face sa te simti fantastic si-ti schimba starea de spirit precum 100 metri sprint. Uimitor cat sex appeal si fericire la un loc!

Relatia dintre tine si parfumul tau perfect va fi o cat se poate de personala poveste de iubire. Cert este ca parfumurile tale, caci ideal ar fi sa nu te opresti la unul singur (in aceasta privinta poti insela cu discretie iar si iar) nu-ti vor fi niciodata necredincioase. Important este sa faci de la bun inceput o alegere potrivita.

Parfumul este parte integranta a imaginii. Trebuie sa se asorteze cu tot restul, asa ca e chiar indicat sa ai la indemana o colectie. Nu exista nici un parfum bun la toate, adecvat pentru orice fel de vreme si orice fel de tinuta.

Atentie! Alege-ti parfumul exact cum iti alegi vestimentatia. Tine in primul rand cont de anotimp. De exemplu, vara pune deoparte parfumurile grele, orientale. Prin urmare, parfumuri grele (orientale si cele ambrate cu iz de esente lemnoase) toamna si iarna, parfumuri usoare (cele verzi/fresh, cele oceanice/ozonate si cateva dintre fructate) primavara si vara.

Aceeasi regula generala se aplica si pentru diferitele momente ale zilei. Cele usoare in prima parte a zilei, cele mai grele dupa caderea intunericului. Insa in ce zone trebuie aplicat un parfum pentru a avea efectul maxim?

In locurile fierbinti, acolo unde ti se simte pulsul – la incheietura mainii si a bratului, in decolteu, pe partea interioara a genunchilor, in spatele urechii, de-a lungul liniei parului, pe frunte, pe ceafa, chiar si sub nas un strop minuscul pentru propria ta placere. Orice picatura are asadar aportul ei…

 

Si inger, si demon 
Sa te indragostesti iar si iar – aceasta este semnificatia parfumurilor romantice. Rescrie regulile stilului cu notele parfumate impertinente ale apei de toaleta Rock Angel, Oriflame. Tonurile dulci, inocente, de para si gardenia, se combina intr-o maniera romantica, reveland intensitatea indrazneata a lemnului de cedru, ce evoca partea mai intunecata a personalitatii tale (pret 30 ml: 36,99 lei).

Daca porti Reveal the Passion by Halle Berry esti increzatoare, de o eleganta desavarsita. Senzualitatea zambetului tau este egalata doar de persistenta atingerii tale. Stii intuitiv ca adevarata pasiune este strans legata de o dorinta salbatica (pret 30 ml: 102 lei). Trebuie sa ti se dea ascultare? Pentru diavolita din tine alege Karl Lagerfeld Mango (pret 100 ml: 107 lei) ce imbina note proaspete, florale si lemnoase cu arome picante.

 
Lux olfactiv
Jimmy Choo este parfumul unei doamne prin excelenta. Feminitate, lux si stil intr-un singur recipient inspirat de opulenta caracteristica a sticlei de Murano. Este un parfum cu note usor fructate in top, florale la mijloc si mosc la baza. Aroma e o combinatie de orhidee-tigru, nectar de pere, portocale din Italia, praline si patchouli indonezian. Simtul olfactiv te va informa imediat ce e cu aceasta mireasma superba. Ajunge sa inspiri si vei fi transportata intr-un loc luxos. Nota mai exotica de mosc ofera o senzatie de caldura molcoma.

Un parfum special pentru o aparitie de senzatie! (pret 40 ml: 193 lei) Parfumul Diane Von Furstenberg este un omagiu adus senzualitatii. Impletind delicat aroma florilor de frangipani si violeta, DVF emana un parfum infuzat cu migdala si vanilie. Notele impetoase si feminine ale apei de parfum se bazeaza pe un contrast oferit de accente florale, verzi si lemnoase. Un strop si esti: periculos de SEDUC+TOARE! Sticla opulenta de Midnight Pearl, Oriflame te vrajeste. Trebuie sa-l ai! Pret 50 ml: 99 lei

 
Plenitudine
Fericirea poate lua forma unui parfum? Da! Ar fi un parfum plin de savoare. Am regasi in notele lui energia vegetala, aromele zemoase si suave, prospetimea verii, cele mai frumoase materii prime, vitalitatea si personalitatea. Ar fi… Moment de Bonheur. Pret 30 ml: 135 lei
 
Magia aromei de iarna 
Daca pentru momentele speciale de Ziua Indragostitilor esti in cautarea unui parfum cu totul special, Givenchy iti ofera in noua colectie Poetry of a Winter Fragrance doua variante cu acord de “turta dulce” – Very Irrésistible Givenchy si Ange ou Démon le Secret. Note delicat intepatoare, aroma de miere, iz de coaja de portocala, te invaluie si te poarta fara gres cu gandul la un basm depanat langa foc, in nopti albastre de ger, cu cer senin si stele iscoditoare.

Vrei sa faci o impresie de neuitat? Alege un parfum modern, floral si fructat. Inspirat din statutul iconic al lui Celine Dion, Signature aduce un omagiu femeilor incontestabile, carismatice si captivante care sunt cu adevarat remarcabile. Acest parfum debuteaza cu note ametitoare de flori de mimoza, explozii de mere Pink Lady si guava suculente, inainte de a dezvalui un buchet de flori senzual si sofisticat din iasomie indiana amestecata cu esenta de trandafiri si flori de magnolie. Baza de mosc, chihlimbar si lemn de santal ofera acestui parfum o calitate atemporala. Clasic si elegant, acest parfum este surprins intr-o sticluta frumos gravata cu silueta lui Celine Dion. Fii de neuitat! (Pret 30 ml: 95 lei)

 
O emotie privata
 
In cartea “Totul despre parfum” John Oakes subliniaza faptul ca folosirea unui parfum produce o dubla emotie. Prima este placerea pe care o incerci chiar tu, in intimitatea prezentei sale. A doua este placerea de a-i incanta pe altii cu mirosul lui si de a transmite in jur un anumit mesaj. Daca intre tine si parfumul tau nu exista o simpatie reciproca, se prea poate ca aceasta combinatie sa nu-i impresioneze pe ceilalti. Prin urmare, atunci cand alegi un parfum, nu iti pune niciodata intrebarea: “Oare lui o sa-i placa? Dar prietenelor mele?”

Intreaba-te totdeauna un singur lucru: “Oare mie imi place cu adevarat?” Daca ai ezitari in privinta raspunsului, e mai bine sa renunti. Incearca alt parfum. Si nu cumpara niciodata, dar absolut niciodata, un parfum pentru ca miroase minunat pe altcineva. Nu va mirosi la fel pe alta persoana. Cumpara-l atunci cand te vrajeste pe loc cu alura sa, cand atinge resorturi ascunse, cand te seduce fara intarziere. www.humanitas.ro 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Solutie exotica pentru un par superb
Solutie exotica pentru un par superb
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”