Cum să-ţi alegi forma unghiilor pentru a schimba complet aspectul mâinilor

Află ce formă a unghiilor ţi se potriveşte!
  • Publicat:
Cum să-ţi alegi forma unghiilor pentru a schimba complet aspectul mâinilor
FOTO: shutterstock / Cum să-ţi alegi forma unghiilor pentru a schimba complet aspectul mâinilor
Dacă până acum aveai impresia că alegerea unei nuanţe de ojă este dificilă atunci când îţi faci manichiura, gândeşte-te cât de greu este să-ţi dai seama care este cea mai potrivită formă pe care să o dai unghiilor. Atunci când avem programare la manichiura, deseori manichiurista ne întreabă ce formă preferăm, iar alegerea pe care urmează să o faci va schimba complet aspectul mâinilor. Dar cum ştii care este cea mai potrivită?
 
Fie că îţi doreşti să ai unghiile lungi sau scurte, vrei o manichiură simplă, de bază sau să experimentezi un look extrem, forma unghiilor va oferi cel mai mare impact. 

Unghii cu formă rotundă

Unghiile rotunde sunt uşor de obţinut. Totul porneşte de la o formă pătrată a acestora şi rotunjirea colţurilor astfel încât să obţii o curbură. Dacă ai degetele alungite, unghiile rotunde sunt o alegere ideală. De asemenea, această formă este potrivită persoanelor care optează în general pentru o manichiură simplă, curată.

Unghii cu formă pătrată

Acest tip de formă presupune ca toate marginile să fie drepte. În general, această formă este potrivită persoanelor care lucrează foarte mult la tastatură, pentru că este uşor de menţinut şi una dintre cele mai comune alegeri.

Galerie foto

vezi galeria
4 foto

Unghiile cu formă ovală

Unghiile ovale sunt cele în care marginile sunt complet drepte însă vârful este uşor rotunjit. Aceasta este o tot o formă care se potriveşte femeilor care au degetele alungite.

Unghii cu formă de migdală

Unghiile în formă de migdală sunt inspirate după alunele cu acelaşi nume: migdalele. Poate fi obţinută prin rotunjirea marginilor şi oferirea unui aspect alungit către vârf. Pentru că această formă ajută intens la oferirea unui efect de alungire, este o alegere destul de practică pentru un look diferit însă nu pentru femeile care lucrează foarte mult cu mâinile, pentru că se pot rupe destul de repede.

Unghii cu formă pătrată, dar cu margini rotunde

Această formă este similară celei pătrate, doar că marginile sunt rotunde. Este o alegere idală pentru femeile care se confruntă cu exoflierea unghiilor sau, în cazul pedichiurii, pentru femeile care se confruntă cu colţurile crescute în carne.

Unghii cu formă stiletto

Unghiile cu formă stiletto sunt cunoscute şi ca unghii ascuţite şi se potrivesc perfect femeilor care au unghiile lungi. Deşi această formă nu are cum să treacă neobservată, din moment ce vârful este foarte ascuţit, se pot rupe extrem de repede.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân