galerie

Ce formă să le dai unghiilor în funcţie de aspectul mâinii


  • Unghii cu formă pătrată. Acest tip de formă presupune ca toate marginile să fie drepte. În general, această formă este potrivită persoanelor care lucrează foarte mult la tastatură, pentru că este uşor de menţinut şi una dintre cele mai comune alegeri.
  • Unghii cu formă migdală. Forma poate fi obţinută prin rotunjirea marginilor şi oferirea unui aspect alungit către vârf. Pentru că această formă ajută intens la oferirea unui efect de alungire, este o alegere destul de practică pentru un look diferit însă nu pentru femeile care lucrează foarte mult cu mâinile, pentru că se pot rupe destul de repede.
  • Unghii cu formă rotundă. Unghiile rotunde sunt uşor de obţinut. Totul porneşte de la o formă pătrată a acestora şi rotunjirea colţurilor astfel încât să obţii o curbură. Dacă ai degetele alungite, unghiile rotunde sunt o alegere ideală. De asemenea, această formă este potrivită persoanelor care optează în general pentru o manichiură simplă, curată.
  • Unghii stiletto. Deşi această formă nu are cum să treacă neobservată, din moment ce vârful este foarte ascuţit, se pot rupe extrem de repede.
Unghii cu formă pătrată. Acest tip de formă presupune ca toate marginile să fie drepte. În general, această formă este potrivită persoanelor care lucrează foarte mult la tastatură, pentru că este uşor de menţinut şi una dintre cele mai comune alegeri.
1/1